Од кај знаете дека не се тепани? Може се тепани и само тоа знаат, па сега така прават и на други. На крај краева сега веќе поважно е да се видат...
Каде се сега члнките да "падавичат" за "кутрите" деца што некој мајмун им кажал??? Што се овие тогаш??? Сонца!!?? За вакви створови од дечишта само...
Немаме ваква тема, а мислам дека на сите ќе ни биде од корист и интерес посебно сега во летниот период кога сме најмногу изложени на сонце и високи...
Зелка манџа, народски купус и тоа ми е за ручек :).
Organic shop од Белина. Ама чекај попуст да дадат. Јас го земав за 350 ден. Инаку околу 800 е редовна цена. Не е спреј, како масло е ама светка.
Девојки јас сум тотално разочарана од односот на др. Трајковски од Newborn. Тотално незаинтересиран. Јас го прашувам но он него не добивам одговор....
Zdravo Dali moze nekoja zenska da mi kaze koi dokumenti treba da gi imam za da dobijam vaucer so donirani JK Fala❤️
Страшно е да се има деца тука, страшно, како ИСИС камп е срединава. Кој, кого ќе стигне малтретира. Диво племе да дојде овде ќе се фрапира. И да,...
Со датум јуни ти се сигурно
не сум ги пробала тие на Ола не знам какви се, овај што го имам јас е на истава фирма некаде е означен како Doe или Doves би рекла да 90%, само...
Не знам чоек, не ми е верно, да е еден, двајца... ова генерациски е.
Случајно ми излезе и мене хахаха
Честитки мама оф фоур :l::l::l::l:
Значи Милан Тарот најпоштен маг, врачар, гатач, астролог сврте тоа таротот за јарци за јуни вика на љубовен план ќе ти побара некој голи слики на...
За Тамара конкретно ако се навратиш една две страни наназад на темава може да прочиташ искуства и генерално се негативни,нема задоволен вклучувајќи...
Да секогаш различно се фазите. Овој пат беа прво Здравствени, па АНБ, па физички. Психолошките беа денес.
Од колку до колку часот работи студентски сега за заверка?
Леле леле какви гнасни невоспитсни створења , сите до еден у поправна установа со се тие дебили нивни така наречени родители!!
[ATTACH] [ATTACH]
Моја па поранешно блиска личност вака размислуваше и стори. И јас ко за беља каква што сум што на ум тоа на друм се залетав и и го раскажав моето...
Separate names with a comma.