Ако се иде со тој мајндест онда ќе им ја вратат и бурката за низ град да не им дофрлаат дојденците од Швицарска пошто им се гледа кожата и косата.
Девојки каде ги носите примероците од брис за ендометриумот ќе правам во чаир но докторот ми рече дека сами пациентите ги носеле ама и он ќе.се...
За нецели 24 часа имаме една аеродромска пуфла и момци кои утре-друг ден ќе се размножуваат; наспрема градот кој илустративно тоне во фекалии. Двете...
Се јавив и матичната да ја прашам рече само да однесам рецепт од каде ми е препишан и таа ќе ми даде рецепт за во аптека за преку фонд да ги земам ....
Решение е сместување во Поправен дом Волковија за малолетници. Таму ќеги научат на ред. Едно 2-3 год , таман. За тие што навиваат 1 год. Авторитет...
Пренаталните што ги пиев во бременоста, Премама.
Дали има некој искуство со славење роденден во LaLaLand или Smile Kids во Кисела Вода?
Деновиве читам мислења ,колумни и драми околу “женските ” часови два дена неделно на базенот во Тетово. Сосема исправна одлука. Може да ја разбере...
42.148
Баш ми е Жал дека така сте го доживеале....јас сум кај него и сосема спротивно мислење имам четири пати по ред кај него не изгубив доверба а досега...
Dali nekoj bil kaj nea smesten?
Уште требаше да се нормализира швалерацијата и решивме све :D
Па ако ви станала врската досадна, ваљда треба нешто да смените, не да идете да се исплескате со други
Општествено-корисна работа како казна, метла у рака и чистиш јавни површини месец-два. Мајндсетот на булингашите е потценувачки, а многумина ги...
Мене би ме повредило ова многу а и љубоморна сум, не би можела да продолжам понатаму.
Ајде да се спанџате ти посакувам. :D
* '' love '' (у наводници де)
I liked it because it's funny, not relatable... :D
Ke si platat sega roditelite po 200 evra ako zakonot e izglasan I nikomu nishta. I po kratko vreme pak drugo dete ke nastrada. Bez maloletnichku...
Separate names with a comma.