Мајки, на која возраст вашите бебиња си ги откриа стапалцата? Моево е 6+ и уште не ги фатило :D:?:
Dimenziite na nazalnata tuba i glavata gi meri ginekologot i spored tie dimenzii i krvta se pravi Priska taka da ako ima nesto somnitelno ke ti...
Јас додека ми откриваа скриен шеќер се дебелеев по 10-12 кила. После до крај 0. Не мора да значи дека ќе се дебелееш до крај. И јас сум 168 до 57-8...
Ова е пермисивно, не сакаш да се расправаш, објаснуваш, и само допушташ све да прави и на крајот не ти е ни гајле, само да не се замараш со детето....
Шпански
Втората што ти е предложена е врв. Последната предложена од истата авторка е повеќе како водич со упатства, ама е исто добра.
@Mishela @Amellie Прашав баш сега лично и рекоа дека поради ограничениот капацитет на продавниците, опцијата може да биде деактивирана :*:
Јазикот на срцето. Кога сакаш и љубиш длабоко од душата со секого и сите ќе се разбереш.
Не верувам дека проблемот е до нас две. Прашав и по другарки, кај сите е вака за жал. Изгледа не им е во ред системот, или како што спомнавме, ја...
83.000 ++
Добра идеја, да ја искористам бар да не ја фрлам.
Мачкај на петици и лакти, мислам дека за стапала ќе ја биде. И мене не ми се допадна. Ноќната е навистина добра, оваа другава за никаде е.
Девојки мене ми пуштија за април месец, све ок. Ама за мај и јуни уште нема, ќе видиме сега месецов, јас до крај на јули сум на породилно
[ATTACH] Знам дека за цената не треба да очекувам чуда, ама прелоша крема, ме потеше и ми го мрсеше лицето како ниту една друга крема, не би ја...
Значи одма да се врати полиција низ улиците, ама они да бидат строги и ригорозни, и со вакви граѓани и нивните деца. Ама ние држава ли сме луѓе ли...
Ме интересира дали правевте Приска или Нифти?! До сега секоја контрола ми е уредна, без никаков проблем видлив на ехо. Слушам совети од други бремени...
[ATTACH]
Во основно, да. Немало секој ден, ама па и сега нема секојдневни тепачки од овој тип, ниту пак ги има насекаде. Бидејќи се се пренесува преку...
[MEDIA]
Која година е ова, знаете? [MEDIA]
Separate names with a comma.