Не си сама и нашата е тука негде :D.Очекувам нервен слом со наредната сметка.
[ATTACH] Од основно или средно го користам како можам да зачувам се и до кога имам се да си препишам во тетратка?!
[ATTACH]
Во "мое време" нормално беше машки да плескаат девојчиња по гз. Мене ми улетуваа у веце да видат дали сум депилирана доле. Ме туркаа, на земја сум...
Прашав дали Њуборн може да ми даде извештај ми рекоа само рецепт ќе ти дадеме па матичен ќе ти даде рецепт за преку фонд ама врска нема,неможе така...
Здраво на сите, имам договор на неопределено со 4 месеци пробен период. Дали може да ми го прекинат договорот по истекот на 4 месеци, ако имам...
Не ми се верува дека TV Time се затвора и све ќе биде избришано.;( Сите коментари на серии, сите серии што си ги пратам религиозно, календарот...;(
Постои и вакво објаснување: во божјото царство имавме слободна волја, затоа и си заминавме. Таму еден ден сите ќе се вратиме (апокатастасис), но...
[MEDIA]
Да, да. Си има резерва профили направено некоја година порано и си ги активира кога ќе добие бан.
Намали ја рез. или кропни ја сликата малце, ќе ти ја прикачи така.
Да така пишув неможе да се прикачи преголема е а претходно исто такс прикачував…:smirk:
Јас имам трансфер на замрзнат ембрион на скроз природен циклус ( втор после стимулацијата), успешен :) Јас бев на краток протокол, 10 дена на...
Што убаво :inlove: Честитки мајка, жив и здрав и голем да расте! Чичко ми вика... колку дечиња треба да имаш за секое детенце да имало и братче и...
Да не ти е преголема сликата во МБ? Што ти пишува кога нема да се прикачи сликата?
Нема да се тазе секако во недела. Купи си од саботата, евентуално за во недела да видиш во Рамстор во Сити мол. Ама пак ќе кажам, нема да се тазе.
Како тоа не си вознемирена?:o Што ако си видела,:| Не знам на која планета си ти ама И 20 пати да видиш,секој пат вознемирува вакво малтретирање на...
Separate names with a comma.