Добар сервис за Самсунг телефон?
Матичен гинеколог треба да ги даде упат за трансфузиологија за ивф дека ти се потребни клексани они ќе ти дадат извештај и тој ќе ти послужи после за...
Дали беше во ујп? јас поддадов сегде документи и во ујп и нов извод јас ова првпат го слушам искрено не беше вака порано и пречудно ми е. Да, јас...
Сподобава била главен шериф и во школо само што таму не смеела да тепа. Само ние може да се чудиме како изгледа ама слободно прашајте ги децата од...
Не сум правела сеуште трансфер , здравје наредната недела би бил трансферот,почнав со естрофем од втор ден циклус ама од вчера веќе боцкам и клексани
Мислам околу 200-300 ден преку фонд. Не ми текнува баш точно. Добро што ме потсети. Да закажам кај матичната после летово. Закажи си со време....
Ти веќе правеше трансфер? Извештај можеш да добиеш од трансфузиологија ама таму малце потешко знаат да пишат затоа посигурно ти е гак. Е сега дали...
39 год маж силуван од 59 год маж во затвор ...
Ќе си земеш пилинг за скалп на природна база, многу помага во чистење. Јас го користам на Конопка пилингот, ептен ми се погоди, има и на Натура...
Споделив со брат ми и са двата тажиме и бараме апликација со календар. Изгледа ќе мора старомодно во вистински календар да пишам. :puke:
Лорена и нас ни е на ум :inlove: Доминик исто за машко ама сакаме повеќе предлози пошо посебно машко имиња тешко ни оди
Како тоа немаш време воопшто , не можеш да одвоиш саат време во денот? Прескокни ја теретаната ако треба. И не гледам ништо незгодно во тоа да пишеш...
Сега ке ви кажам зошто се вакви овие деца ко што се Телефоните,игрите ... Недоволно внимание и комунукацуја со родителуте и се затвараат и живеат у...
Косми на ова никој не може да остане рамнодушен ама престанете со булшитот дека у ваше време ова било реткост. Не било ама знаеш, тогаш немало кого...
koja cena bese?
Мајки како се справувате со 3+ месеци бебе на кое му е комплетно измешано ден и ноќ ? Денот го спие како да е ноќ а ноќта е со денски дремки. Мака...
Не знам како не ѝ се смачува и зошто не сфаќа дека е досадна. Get a life, бре! |(
Лојална му е на форумов бе :rofl:
И јас сеуште немам породилно за Мај и денес… до Септември сум на породилно, не ми е последна исплата.. има ли некој инфо што се дешава?
[ATTACH]
Separate names with a comma.