Доволно. И драго ми е што се дел од мојот живот :inlove:
Не се секирај, ќе пораснат забите. И не се чуди како јаде тврди работи, бебињата учат уште од старт да џвакаат ако им се дава храна со текстура, не...
Ако си сфатила има жарче тоа веќе не е пријателство.
Еуцерин. Имам користено разни, но многу сум задоволна од еуцерин гелот. Онака како бренд ич не го сакам Еуцеринот, од крема за лице имам добиено...
3 месеци и две недели, мерен со пелена 8 400 кг 65 цм
Разбирам, браво на цврстината да седиш до него со саати. Во мојов случај таа сама сконта, знаеше што син има. И тоа можеби јас му бев најмала жртва,...
Секој четврток или петок имаат друг ден не значи секоја недела тие денови има комисија
Не, ништо не му спомнав. Не го знам баш, но изгледаше "нормален" сега, барем тие неколку саати додека бевме на едно место. А и да зборувам за тоа ми...
А што бидна со оној што прободе дете во Ченто?
[ATTACH]Za tie sto ja sakaat Hrvatska. Dubrovnik star grad i Lokrum
И јас не сум во тек, погоре прочитав затоа те прашав. Те најдов ист како мене и ти не заеш. Ништо или филм, ако не снимила или книга :) Или може...
Dali nekoj ima iskustvo so mini prenosna masina za perenje alista ,i kako e zadovolen ..vo smisol kolku beri alista , dali trae dolgo i sl.Gledam po...
Никој ништо не пази, не прави припрема нит заштитува нешто. Јас сам го реновирав станот само поради овие работи. Знам дека мајсторите едно прават, а...
Find a girl to heat up your night - No Selfie https://Cupidon.Top Real girls from your postcode NEW GIRLS Julia Ann Lily Virgin Mia...
Аа не знаев, извини, така треснав... Не ја пратам толку.
Скоро осум недели поминати одкако се породив,крварењето ми престана уште околу 5 недела. Денес заприметив кафеав исцедок на моменти и како бледо...
[ATTACH]
Јас си дадов се со ред пред годинка, само јаткасти немам дадено уште ама не поради тоа.
Нели снимила филм?
немојте грундинг, јас ја имав таа ротирачката со 4 глави, не помина ни година откако ја земав ми се запали :worried: поарно филипс
Separate names with a comma.