[ATTACH]
Кај нас денес ми го дадоа а вчера под дадов, и ми пресметаја одма колку треба да плаќам месечно.
Најчесто користам гелови со алое вера. Ги има на повеќе фирми. Ставам во фрижидер да се олади пакувањето и потоа ја нанесувам. И лади и негува. При...
Здраво дали знаете дали има услов за 6та година со 270 кредити? И каде да најдам бидејќи ми рекоа дека е изгласано да нема. Ве молам за одговор итно...
Ако ти олесни со второ мислење тогаш оди не се двоуми. Подобро мирна да ти е главата посебно сега кога треба.
Не е слобода, тоа е условување или изнуда. "Биди како мене, инаку не заслужуваш вечна благодaт." Исто како татко ти да те избркал од дома оти не му...
Штом не е отворена, со фискална ќе ти ја вратат.
Не е отворена, јога дојдов дома скапирав дека е мноогу темна нијанса (facepalm):lol:
Немаше да има вакви да имавме нормално МВР, обвинителство и суд.
Isto i vtorata sega i treta bremenost isto. Vitamin D3 mi prepisa magnezium i toa nema spas. Vo vtoroto od koga se porodiv tie denovi vo bolnica...
Mene mi se pojavuvase povremeno kafeavo, ne sekoj den ama se cedev so nedeli. Strogo lezenjee samo do toalet i nazad, primaj proluteks i ke se sredi...
Samo Remedika uste nemaat nisto namaleno…Cenite plafon.
Закажав за на 31ви да ставам :lol:
Обично ми е криво што не можам постојано да имам накинџурени и долги нокти ама после ми текнува дека не можам заради професијата и тоа ми е така еден...
23та сум
Таман мислев дека ќе поминеме само со инхалацијата, денес проблем со ушите. Матичната не ни работи па го носев на одделение и бидејќи во недела треба...
Ако е отворена тешко, инаку да.
Денес ми излегоа резултатите Се мислам да одам и на второ мислење бидејќи не знам не сум мирна, многу се плашам, заради цервиксот. Далеку ми е...
Separate names with a comma.