Fala ti
Последно што знам, освен ако не ги покачиле во меѓувреме 113.700 природно 148.700 царски
Поразителен е фактот што статистички, мнозинството атеисти се мажи, иако жената е онаа опресираната во религиите, a мажот ужива повластен статус.
Од што ми се сушат борчињата, не знам колку пари се издавав и пак не успеваат. Ги прскав за од пајак тоа мм редовно ама пак се сушат. Можеби што се...
Рерната ја чистам последните пати со пената од ДМ за шпорети, претходно со Ајакс ама и сега и тогаш напрскувам, стои неколку саати и откако ја...
Здраво на сите. Сакам да побарам совет за една ситуација во која моментално се наоѓам бидејќи веќе почнувам сериозно да се опседнувам и постојано да...
Kolku e vo Remedika?
Да си направиш Некои синдрими на ехо не се гледаат А тестот ке ги фате Дриго мерки на ехо се,земаат ид носна коска а тоа е показател за даунов...
Не би рекла дека ако имаш редовен циклус при пцос шансите се исти како и кај жени што немаат пцос. Не може да остане бремена ако нема доволно голем...
Nekoj za muabet privatno
Колку возрасни булиња на интернет се загрижени и гласни за детскиот булинг со последниве неколку случаи. Да се соберат пари, на луѓево да им се купат...
Сите ја камшикуваат таа со шамарите. Но таа со шамарите и ја даде физичката болка и одземањето на достоинството. Зошто никој не зборува за таа...
Лав
Овен
Девица
Имам премин од една во друга фирма без прекин во стаж, во тој случај може нели?
Рак
Како да направам видео од слики ама само на стори а не и на ѕидот? Претходно се бираше опција сега не може или јас сум заборавила како беше...
Јас прво мислев дека не е до спрејот, пошто и природно ми е таква косата, склона кон побрзо мрсење ама откако сменив шампон малку ја доведов во ред,...
Не, не прави проблем кога јас јадам нешто и не и давам. Некогаш кафе кога пијам само сака и таа. :D И на нас заеднички доручек ни е само преку...
Separate names with a comma.