Нема потреба, ќе си платиш во МВР кога ќе отидеш.
Прво, да те поздравам и да ти кажам дека никој нема право да те напаѓа и иако си млада, за мене е зрело твоето размислување и обидот да си помогнеш и...
Кога прв пат ги пуштивте да пливаат? Моето има една годинка и три месеци, голем раст е во прашање и до сега нема видено вода, на одмор не сум го...
Балсамот. [ATTACH]
Па не прекинувај со инхалации, јас не прекинувам додека целосно не оздрави и убаво чистење на носот, на крај оперил и не би требало да има проблем.
Се уште ништо не е дефинитивно, и во аптека се уште чекаат инструкции. Ќе дознаеме до 15ти.
Да баш вака е, се трудам и јас да не читам глупости самата, ама некако од околината е проблемот што и сама гледам, што и општо мајки се фалат од што...
Не.
Од кога ова за yesstyle преку ДХЛ? Јас нарачав за блек фрајдеј, преку обична пошта стигна. Не верувам да се спуштени на тоа ниво преку ДХЛ да праќаат.
Пролутекс каде купувате деновиве? Поминав 5-6 аптеки никаде ги нема....а треба да почнам да боцкам.
Не знам. Прв пат го купив.
Rosa
Ќе џвакате и вие пред него многу изразито, со отворена уста и драматично. Да ве гледа како вие џвакате за да "сфати" како се јаде :) ѕирни тука...
Каква вода користите за бебе? За ад млеко и каква им давате да пијат? Од флаша од чешма, филтер користите ли?
Се мислев пред скоро, но на крај сепак не се осмелив да нарачам од Yesstyle. Ми се чини дека преку ДХЛ праќаат, немам некој околу мене со некое...
Јас последно крајот на мај нарачка направив. А, имаш нарачувано сега скоро од YesStyle дали преку обична пошта или ДХЛ праќаат?
Прскам оперил, инхалации ми рекоа веќе да не правам бидејќи носот веќе му тече. Добро е што вие сте поминале без антибиотик јас кога и да мислам дека...
Може си сака по ʼнездрави верзииʼ :D Давај и со сирење тогаш да не се нервираш веќе и да фрлаш. Манџите прави ги како во градинка, погусти и со лепче...
Јас не ставам, само за ноќе. 3 недели е без пелена. 2 дена во градинка, почна четвртокот в градинка пак, сабајлето си стана со сува пелена, се помоча...
Супер, баш ми е мило! Ние правевме прво ИВФ во јуни и веднаш тој циклус вративме една бластоциста на 5ти ден ама за жал беше неуспешно. Овој циклус...
Separate names with a comma.