[ATTACH] Еве, повели од ДМ.
Wtf
[MEDIA]
не
Скроз солидна основа на Аура. Во комбинација со Flormar 470 white dream, ноктите се баш убави. Совршена млечно бела нијанса. :inlove: [ATTACH]...
истиов го користевме лани. Има уште малку во количина и во рок па ќе се дотроши. Зедов од истиот само поголемо паковање. На син ми лани кој многу...
Јас уште чекам да се породам, ама бидејќи идам на прегледи имаат буквално се, сам си во соба со свое вц. Ако одлучиш за таму ќе те прошетаат низ...
Дали адвокатот/фирмата кадешто се издржува стажот, одговорното лице мора да те пријави во АВРМ, дали и Комора бара некаков доказ од институцијата по...
Омг, Зоран Бирташевич пак купил некој кавер, овој пат од некој израелски пејач Moti Taka. А Џеј Кеј едно време беше про-Палестина, иако у исто време...
Ти благодарам,најдов :D
A dali ste zadovolni od uslovite,dali ima tv vo sobata,dali ste sami ili so cimeri?
Во ДМ го има.
Што се убави влечкиве, да кажеш дали се удобни.
Дали ви се плачи на прв ден добиено? Не сакам гужва, не сакам кафани, а ме викаат. Не сакам музика. Едноставно, само ми се плачи
Да и на нас исто многу ни помогна чајот...бекутан за новороденче
Што ти предложил доктор тоа.
[ATTACH] [ATTACH]
Најмногу криво ми е што немав можност да му кажам фала за секоја емоција и песна, да знае дека има и такви што го ценат безрезервно. Кога го...
Хелекс или деметрин за силни анксиозни епизоди и дтрав во исчекување. Постои реална причина за исчекувањето , па се појави оваа состојба која е...
Препорака за пластичен хирург за стомачен ѕид?
Separate names with a comma.