Дали има некоја мајка да останала трудна после операција на папочна кила?
Моето беше уплашено од нокширот, иако некој ми кажаа дека не е спремен, и во еден момент мислев да се откажам, ама не се откажав и не згрешив што бев...
Да обична 17ка, план ми е да не го менувам наредни 2 год најмалце, а не сакам Samsung, бидеќи ке го користам за видео повеќе моб.
Обична 17-ка?
[MEDIA]
Плави
Фотеља
Лага Лпм е висок/а
Девица
Јади сливи, онака повеќе. Пиј повеќе течности, супи..
Преувбв поглед , пред тебе кафе, и цел град го глеедаш, а пред градот стои пруга со возовии кој се движат , поубава глетка мисалм нема хихи бар за...
Не сум ги прекинала. Велам не ги пијам бидејќи немав потреба. Тој ми ги е препишал по потреба. Сега повторно почнав да ги пијам. Не можам без лекови.
Која цена се?
Нов пред некоја недела , се надевам на добро дружење пред се добри совети , не на одмет и повише социјализација, со годин го пратам формов и водов...
:d: [MEDIA]
Ќе оди во Интер Мајами, кај Меси.
Вага
Јади ти повеќе овошје, слива сува или свежа, праски и киви. Доволна е една кива сабајле на гладно. Иста мака имаше бебе, почнав да јадам повеќе...
После Мастер се почнува со 1 година правосуден стажа пред мастеер не се брои и ако си вработен кај адвокат, нотаријата или суд само после одбрана и...
По 2 кревети се во соба, слободно може сопругот да останува и на спиење. Единствено ако се погоди да има повеќе родилки може да стават по 2 во соба
Separate names with a comma.