Лани кога бев бремена без никакви симптоми кога правев крвна слика и урина во 9та недела ми излезе ешерихија 1.000.000 и докторката ми кажа да...
Sakam platata od stopanska skopska da ja prefrlam vo dr banka ,od skopskata imam 2 kreditni karticki koi redovno gi isplakam , i ponatamu taka ke...
Дали некој има искуство со работа на шанк во Сенатор казината? Од колку до колку саат се смените, особено за ноќна смена ме интересира? Дали вреди...
Испасирај ја во сецко со некои јатки по твој избор и урми, па можеш некои бомбици да направиш. Валкани во мелени бисквити, кокос, такво нешто.
Здраво, предлог за ресторан/кафана за мекици, со мени за мекици и музика од ресторанот? Не сакам свадбарски стил, како свадба без невеста со ора, за...
По 1 недела користење на линијата Monoi, да потврдам дека мирисот е прекрасен, но трајноста катастрофална. И со лосион, па спреј, па парфемче мирисот...
Одмор !
[IMG] Pregnancy brain кој треба да мисли на работа, има капацитети само за љубовни романчиња и лесни мистерии. :D
Најпрактични се самонаплатниве, ни чекаш ни ништо :clap: Само да има повеќе наредени, бар 4 четири. А ќе бидат исти како во Тинекс шо се, со...
Апсолутно не би требало да има проблем. Некои членки наназад имаат споделено дека доктори од Систина кои им ја следат бременоста, самите го...
Јас имав интервју за таму пред некој месец и не ми се допадна ич тоа што ми го кажаа. Огласот беше за скратено работно време и така ми требаше...
[ATTACH]
Не викај два пати, за сѐ што се “пофалив” дека не ми се дешава во бременоста, наредниот ден куца на вратима :D За повраќање таман се израдував, оп...
Читам многу позитивни искуства при забременување, независно од начинот. Дали некоја има пробано?
Девојки дали некоја од Вас правела втор скрининг во Чаир Незнам дали да барам Систина на приватно Или имате добри искуства и со Гак и Чаир
Има ли некој стомачен вирус периодов? Дм од вчера со дијареа е, и со слаби болки во стомак.
Шо убоо фациче е :inlove:
Наспано конечно, климата угасена, да потрае вака би било идеално.
Сакам да закажам втор скрининг во Систина кај Димчев е сега дека најверојатно сакам таму да се пораѓам,а одам периодично на преглед кај Палчевски и...
Мислам дека доставувааѕќт, ама да не зборам на памет, пиши им, враќаат
Separate names with a comma.