Ме интересира како спремате болоњезе сос?
Целосно се согласувам, нема што да додадам, се е кажано, во многу теми особено филм мислењата ни се комплементарни така и во оваа комплетно се...
Навистина ли и за запче се фаќаат за уво? Моето дете во последно време и будно и во сон се фаќа за уво. Си мислев така некоја нова навика.
Апсолутно. Cекогаш покажувале почит кон публиката, секој збор во интервјуата им е внимателно одбран. Штета што со години добивале минимално внимание,...
Уф ама ако е една мн е рано после како ти издржува до толку касно навечер :( мојава две тера и тоа втората и е обично по 2часа, денес 2ипол затера....
Појма немам,ке прашам
Исти имаме. :inlove: Значи да не ги мислам да ги ставам во машина слободно. Фала.
Во машина на 30° со 800 вртежи, како и сите други. До сега не се оштетиле. Баш пред 3 дена ги перев. [ATTACH]
Како да се ослободам од мирис во фиоки од нов плакар? Не е толку лош мирисот, колку што е интензивен, а страв ми е со некое јако средство да го...
Се согласувам, Владо беше господин, имаше свој имиџ - препознатлив - имаше своја автентичност, елеганција и стил во облекувањето беше беспрекорен,...
Исто беше и со моето, им кажав дури ја носев на адаптација. Кога почна целодневна, ја оставаа да дремне накај 10, кратка дремка колку да може да...
Дали живеете воцрковено исповед, пост,молитва,причест,редовно одење на Литургија...од перспектива на вера ова ви е основен темел и предуслов за...
Фала ти многу! Значи прва смена трае 7 саати, а ноќна 9, не е стандард секогаш 8? Тоа ме буни само
КИСТ мебел Св.Николе, некој да сподели искуство за овој салон.
Хистолаб за хистопатолошка анализа а за микробиолошка можеш било каде по лабораториите, јас носев на микро во Систина.
ЗА спална не знам, но пред месец земав душек за 5500 алое, иако тоа алое не ми значи ништо. Душекот е цврст и исто така добар како од Дормео што...
Е не знам, да не поднеле од кај матичната а ти да не знаеш?
Ние имаме некое слично само си Изофикс. Го користиме и за 10 годишно дете зашто сам сака да спие во него на подолги патувања.
И ние сме уште со две на 15 месеци ама почна потешко да заспива навечер, може му е време за една…
Сега се збунив,ништо ми немаат спомнато дека матичната треба онлајн да прати а ниту од фонд ми побарале,си ги однесов во фонд документите,ми вратија...
Separate names with a comma.