300 ден од час ви земаа за двете заедно
Генерално излегување од дома мешање во гужви посебно преку ден А нојќе може да излезе и да шета,интересна работа ,денот гужвите ,сообраќајот и ствара...
Јас го користев и мене ме смируваше, супер бев се до одреден перуод кога веќе не ми делуваше. Несакани ефекти ноќно потење и качување на телесна...
Го оперирав носот кај др.Томислав Јовановски сега во Јуни.Значи човекот освен што дава сигурност дека си во прави раце на самата консултација,со...
Ете, тоа го зборев. Секакви има...
Со лесно! Јас баш сега поминав стомачен вирус. Докторката, со доење сме и ми препиша: Filtrum – 3 x 2, Catidral – 2 x 1 и Bulardi – 2 x 2. Подобро...
[ATTACH]
Човекот кој го познавам конкретно ми помогна за љубов но најпрвин виде дали може да ми се помогне не сакам никому ниту да давам ниту да ми дава лажна...
Не знаев дека повеќе внимание кон едно дете стана мана. Секој родител си избира што му одговара, а за среќа не одлучуваат коментарите, туку...
pisimi poraka
Имаш нешто соберено инфо од градинкава?
за зглобови најмногу ми се погодија апчињата на dr. Viton од alfa lab. Ги има баш сите состојки кои се важни за коски и зглобови. Ама негативното е...
Некој што носи дете во Колорес педагошка да ми пише ве молам?
И мене ме занима, има ли некој ризик? Ја си праам сценарија, потпишувам и ме киднапираат, ме носат у Косово, ми ги вадат оние кои ми се читави, а ја...
Поради тебе дојдав да ѕирнам на форумов :f::sun::l::hug: Добре дојде на четвртата среќа,голем да расне со сите Божји благодети! Лесно и брзо...
Хелоу мамстерс :) Срцево ми е лешник. 7 години ќе прави големата, 7 години искуство, ама кога идат на ред вакцини… се осеќам толку ранливо, не...
Каде купувате нефилтриран јаболков оцет?
Lani bevme Golem za prv pat,smestuvaje preku airbnb i super oskustvo
Зошто? Сериозно прашувам. Нас постојано ни стигаат писма за согласност. Некако шубе ми е. Мислам јас немам против, ама се осеќам како да давам...
мицеларната на балеа добра е? Јас обично чистам лице со гел чистач наутро и навечер ама одам на работа во фабрика и кога се враќам дома во било која...
Separate names with a comma.