Дефинитивно дерматологот да одреди. Не слушајте туѓи искуства и слично бидејќи варираат.
Каде и како може да се пријави психолог дека издавал доверливи информации за клиент на негови познаници? И дали би можело да биде тоа анонимно?
Прво сапун, потоа гел. :)
Апсолутно. Се согласувам дека одредени часови не се во ред. Мојот коментар бовеќе беше насочен на овозможувањето на female only простори, како и,...
Никогаш не сум правела, ама во последно време размислувам да направам на надусници. Немам Лумеа, не се разбирам така да не би си играла на своја...
Јас два пати во двокреветна бев, мислам дека само такви се. Прават проблем нормално, ако сакаш царски подобро доктор да си најдеш, инаку нема по...
[ATTACH]
Sto se ispituvanja treba da se napravat pred inseminacija i koja e procedurata za na GAK ako moze nekoj da objasni?
Када и да се исклучам од светов.
Ferrero rocher, barem 10ina...
И двете, ама гел си е гел.
И мене цело време ми е 2 недели напред со главчето ама они секако не се пропорционални сега во однос на стомаче така да немај гајле не е тоа воопшто...
Пица од Енрико.
И мене ми е за тоа, а и да не ми направи поплава. :rofl:
Jas tolku se vozdrzuvav od vikanje sto duri im bese cudno i mi velea vikaj ako ti ide da vikas :whew:
Ова мачкиве и здрави навики ќе те научат. Ќе дојде да се гали со мене и ако земам телефонот, ќе земе ќе го мава со шепа дур не го оставам на страна....
Го користев лосионот ама џабе.. Ќе го пробам сега шампонот па ќе видам.. Ми треба нешто што ќе функционира..
Не помага воопшто. Обиди се со третманот на Lush - Roots, помага за отпаѓање на косата. Или шампонот од пискавица
Мобилниот интернет им е ОК, ама фиксниот катастрофа.
Девојки што мислите за резултагите поточно за високото hcg. Дали да одам на второ мислење или да правам друго испитување. Докторката рече во ред се...
Separate names with a comma.