Ќерка ми од понеделникот вечерта качи тт вчера ја носев кај матичната крв се и зема нема ништо рече вирус е. Вчера и утринава дури качи 39.2тт. Ама...
Мојата една е Клара другата е Нина, не знам зашо прашуваш твоите, за ваше дете само ти и мм одлучувате за се. Каја, Хана, Лора, Дора, Лена, Уна, Ема,...
Убави совети ти дале. Мене ми падна во очи се исплашив? Од што се исплаши? Да изгубиш од животот ваков некој? Кој нормален на прв дејт збори за брак?...
Многу ми е како име на светец. Димитар ми е подобро, е лошото е што ќе го кратат во Мите или Диме. Но познавам и скратено го викаат Мите од Климент и...
Ние имавме такво, па можам да ти кажам само за онакво пано со балони големо за сликање со напред масички за торта. Во sky high тие опции што им ги...
Циклусот ми трае 26 дена, последен пат добив на 8ми јуни.. сигурна сум дека сега нема ништо да покаже истото ми го кажа и матичниот, ама сакам да сум...
Здраво мајки, вие што доите не интересира искуство, бебе има 11 месеци, го дојам цело време. На почеток давав малку формула, два пати денот по 120...
Ана, Ема, Ива, Ева, Ања, Хана, Кира, Лена, Лина, Лана, Лара, Нина, Ника, Надја, Марта, Мима, Миа, Мила, Мина, Мона, Биби, Вера, Вања, Петра, Јана,...
Мајки како се движат цените за украсување за роденден.
Препорака за студио реон Карпош,Влае,Ѓорче за антицелулитни масажи?
Devojki date mi predlog za pokratko zensko ime sto e pounikatno mene mi se dopagja Klara moite ne im e bas nesto makedonsko, mene mi se dopagja I...
Може да споделиш рецепт
Прават, во ноември беше 12 илјади без анестезија, 15 мислам со анестезија
Многу е мала, не си прави стрес за тргање цуцла сега нема никаква штета баш ќе ти помогне. Понатака ќе ја даваш за спиење само.
Тестовите се позитивни, честитки. Колку време ти доцни? Реално бар уште 10тина дена тешко дека ќе се види нешто во матка. Освен бета да испиташ за...
Колку плаќате во Авицена? Ми рекоа 1100 денари ако е со 3 мерења (2 пиења гликоза), односно тоа е на приватно, а ако е со упат тогаш е само со едно...
@LiquidLuna да се јави на главна каса. Јас имам уште за чекање магија да се случи. Некој од поискусните нека ни каже. :rofl:
[MEDIA]
Кажете ми добар детски стоматолог? Малта има 5 год се жали дека ја боли забче, прв пат ќе идеме и има баш страв па сакам некој добар забар што има...
Separate names with a comma.