Втор викаат полесен е. Јас за второво бев царски, за првото природно без епидурал и со голема епизиотомија. Иако имав лесно опоравување од царскиот,...
Баш. Џабе ја романтизираа причава, многу на сељачки начин и' се пушта. Профилов да не трола? :?: Кара Миа пак ја банирале :rofl:
Некако се се сведе на тоа родителите да се фалат со децата еве моето што прави, каде оди, без да размислат на последици. Која е потребата голи деца...
До толку неиздржлива болка е ? И да нема запче непцата му се цврсти, мене ме штипеше со непцата ама издржлива болка беше, не знам како е кај тебе.
Знам дека е многу тешко, веќе бев одбиена за туристичка визс :( Сакам со работа да пробам, па ме интересира кои агенции наоѓаат работа и помагаат со...
Јас се каам што наместо куќа со голем двор на страна одбравме стан. Малата до пред еден месец не сакаше во количка, па џабе имам се околу мене пукнав...
Земав боледување во отказен рок.Фирмата пратила документ до матичната со сомневање дека боледувањето ми е лажно.Јас имам и преглед и лабораториски...
Не ни пишувај на нас тука, туку земи распитај се за него, типот или е зафатен или е клошар а ми стои дека е и двете.
Првото го родив царски, после дооолго мачење за природно, па едвај ми дадоа епидурална за после тоа да заспијам на бокс и да завршам на царски. Затоа...
[ATTACH]
Од Fragrance оригинал ли се луѓе? Некако многу поевтини од другиве парфимерии. Batch code си проверила? И друг некој ако има инфо pls да сподели. Ако...
Јас како дете кое цел живот живеело во центарот на Скопје,многу тешко ја прифаќам новава средина во предградие на Скопје.Валјда пристапот кон се ми е...
Золпидем иде без рецепт?
Не може кај секој в маркет да се дешава, ако беше така маркетите ќе беа дејтинг места..
Здраво на сите. Со сопругот се решивме за бебенце и еве пробуваме изминатите 3 месеци но без успех. Знам дека можеби е краток период и е сѐ уште...
Затоа не е баш нај ок да се оди на преглед пред полна 6та недела, од причина што и кај 5та недела може да нема срцева реакција па само ќе си правиш...
Мислам дека не е убаво да се снимаш во бременост, сепак е зрачење. Јас вадев 3 осмици и баш и спомнав на докторката дека планирам бременост. Ми рече...
Тој што е безгрешен нека го фрли првиот камен... Можеш да се дистанцираш од луѓето кои те повредиле а во исто време и да им простиш за мир во својата...
Separate names with a comma.