Затоа што можеби навистина не знаела што ризик може да донесе едно куче. И и укажале и се предомислила. Јас кога не бев информирана за мачки, мислев...
Некој за разговорр лп?
И уште нешто да додадам. Ако си дозволил да крене рака на сестра му, која е гаранцијата дека утре нема да го направи истото и на жена му, па и на...
Исусе, кај е смајлито шо се крсти :drunk: Е дечки ако не сте знаеле како се бранат интересите на детето свое и на жената, врзете и' шамар на сестра...
Ама пак ќе прашам, зошто се доселила воопшто во таа куќа ако и смета животно? Јас пример не сакам мачки, и просто е, никогаш не би живеела во куќа...
Ќе слушаме техно
Утре ќе сликам на светло. Ќе видам какви се и овие што ги предлагаш.
Ти девојче изгледа халуцинираш. И стварно не замарај. Последно ми е ова што ти се обраќам.
Јас сум презадоволна од брендов. Конкретно овие два серуми ги немам користено, ама ја користам хијалуронската киселина секој ден и ми е врвна. Исто...
https://www.pedhealth.net/safety/pets-babies-and-young-children Никогаш не можеш да предвидиш како ќе реагира едно куче. Некои навистина не прават...
Ако спиеш на грб ќе ти се сплеска газот тогаш...;(
Да? Пошо потискаш емоции затоа ти се јавила :worried: За животните доволно те иам читано како неќеш ни маче ни куче, а чим се фати за сиротото...
И јас видов две кучи од нив Едната,во градба,другата изградена Таа изградената на прв поглед беше ок лиѓето шо живееа внатре рекоа задоволни Другата...
Што се запнавте па сега за кучето, не разбирам? Тоа не било донесено, туку таму живеело. Еве и да не е куче во прашање, со кое право брка некого? Што...
Наводнување со капка црево или секоја 2 вечер обилно И ѓубрење за зимзелени четници Ако имаш слика како се сушат пѕшти Најубаво купи си туја нана...
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Абе како да ти кажам, за да ме нервираш, треба да имам некоја емоција према тебе. Потполно сум рамнодушна. Но, еве да те оставам да се чувствуваш...
Почнаа да се сушат фатам гранче се крши, иако се зелени уште. А беа многу убави. Редовно прскано за пајак и губриво и пак не успеаjа . За 1 година не...
Хм За да ве нервирам тебе и шпонката не се откажав. И мене ми е јасно. Детето си има родители, кучето неа и' е се'. Не моеш да сфатиш пошо си без...
Туја смарагд Ши мака имаш со нив?
Separate names with a comma.