Кашеста, скоро течна столица може да имаат кога вадат заби, моите така ги извадија скоро сите заби. Се лачи повеќе плунка, ја голтаат и се разводнува...
Јас имам коментирано назад. Снаата знаеше дека иди во куќа со куче и немаше проблем се дур некој не му шепна дека е проблем. Некој да ми испушти...
И јас исто... 6 недела почнувам од утре, само од време на време знае да ми биде гадно како да сакам да повратам, а уствари неможам.. повеќе ми е од...
Фејк њуз, само грбот ми се искриви. :devil:
da jajca i piper przeno ?
Дали само у Велес има многу комарци годинава или у цела СРМ е вака?? Секоја година приметувам кога летаат авиончињата и кога прскаат, пошто ми летаат...
А на стомак ако спиеш цел живот? Газот мислам дека ќе го зачувам така, ми треба секако, фацава нека биде лом.:bug:
Не баш денес ама дека зборот шпикозни доаѓа од германските два збора spielen+Hosen што во буквален превод би значело панталони за играње. Па ние...
Искрено, ако мене лично ме прашуваш, ќе гледам да се преселам од таму или воопшто да не се доселам. Прво не можам во гужва да живеам со толку луѓе...
Пиперка
Да Телешка чорба
Камен
Црни
Ќе се шминкаме
Затоа што можеби навистина не знаела што ризик може да донесе едно куче. И и укажале и се предомислила. Јас кога не бев информирана за мачки, мислев...
Некој за разговорр лп?
И уште нешто да додадам. Ако си дозволил да крене рака на сестра му, која е гаранцијата дека утре нема да го направи истото и на жена му, па и на...
Исусе, кај е смајлито шо се крсти :drunk: Е дечки ако не сте знаеле како се бранат интересите на детето свое и на жената, врзете и' шамар на сестра...
Ама пак ќе прашам, зошто се доселила воопшто во таа куќа ако и смета животно? Јас пример не сакам мачки, и просто е, никогаш не би живеела во куќа...
Ќе слушаме техно
Separate names with a comma.