Кај нас лично оваа метода се покажа супер. Почнавме со воведување на цврста храна некои 5 6 дена пред да направи 6 месеци. Апсолутно ги одбиваше...
[ATTACH]
Каде можам да најдам машки пижами ама да бидат свилени или сатенски ? Да не бидат од памук, полиестер или овие од обично платно . И по која цена се ?
Може со упат
Тако ми треба да се изгубим И од свега да се одморим.... :music::music: :beer:
Го делам твоето мислење и само пофални зборови кон докторот Димитров. Прав професионалец на темата ендометриоза. Сталожен, детален.
Поработи на себе и нема да се нервираш и вреѓаш на вакви глупости. ***** Благодарејќи на ќерка ми шо ми ја покажа "Cheri Cheri Lady" на Modern...
Јас не користам вода у пегла, дури и најскапите пегли протекуваат по некое време. Си ставаш вода у прскалка и ги прскаш алиштата пред да ги поминеш...
Kolkavi se plative po bankive
Da i jas na isto pomisliv,ama mojava ima navika posle nemozi da prizaspija.
Многу мразам да одам на работа II-смена До таму е сто степени у кола Таму на работа е двеста. Значи поарно да се родив камила во Дубаи,упм више :@
Прифакјаат со упат или се плакја приватно дали знаеш?
06.12.2026 машко :inlove:
Здраво девојки понеделникот бета 128 денес 410
[ATTACH] Сте сретнале некаде во Скопје?
Фала ти! Можно е денес да наминам до нивното продавниче па ќе видам што ќе ми предложат од креми за лице.
@RainBow да си ги зачисти дупливе на оваа Ана Банана :) Пинклипстик Интергалактик Твистедсистер Милкивеј Кузнае уше колку ги има, десетици. На...
Da si ja pronajdam starta jas mojata sreka Kako nekoj da mi ja zemal srekata. Dolgo vreme me drzi nekoj maler.
Со клексани сум од сам почеток поради тромбофилија.. Пред да си одам на ехо видоа подобрени рез и затоа ме пуштија ама на контроли одам на 2 дена.....
Separate names with a comma.