Ќе се галиме и ќе збориме за тајни, неотровни :)
Абе нешо влегло у уво ама недоволно :D Толку им е капацитетот. Мислам дека до пола реченица слушаат, после бумбари почнуваат да им зујат па...
Иста бев и јас од 6 до 8 недела, не можев храна да готвам ни мирисам. Среќа не повраќав. Или купував готова, или ако може некој ми носеше готвена....
Ги гледав и тие ствари и плус парфемите. Монои има 30% попуст во кошничка ако си дел од програмата за лојалност се пресметува во кошничката. Ама...
Не реков дека ќе се премислиш. Нема да се премислиш од чиста мира. Реков дека не си се нашла во многу ситуации. Не знам што е тоа имање дете по...
Покасно ја најдов оваа тема и ќе си направам копи пасте на мислењето. Некако поактивни сте ми овде. Јас едвај преживеав овие последни две три...
Зависи на што, имаше попуст на препаратива, си зедов еден крем за хидратација намален на 640 денари. Јас за тоа гледав повеќе, мислам дека Монои...
Размислувањата не се константа што трае цел живот. И јас имав екстремистички размислувања и фала богу мотивот кога си бремена да направиш се и што си...
Долниот сад ми стои во замрзнувачот. Блендирам овошје по избор, банана, малку млеко, грчки и протеин. Смесата ја префрлам во садот и го вклучувам....
Здраво женички Јас едвај преживеав овие последни две три недели. Не можам да готвам никако а сум постојано мртва гладна и од што ми е празен...
Колкава треба да ни биде платата за да раѓаме деца? Прашања што ме мачат. 80.000 вкупно доволни ли се или да ги дадам на посвојување во богата...
Од 16та недела до крај ме прегледуваше докторот со прсти. Се породив 39та
За потрошувачки кредит на Стопанска Банка после колку часа ви јавија дека е одобрен? Мене до сега најчесто во рок од 3 часа , ама овој пат вчера...
Од небо деца нема да ми паднат, а партнер имам со кого живееме одвоено и истото мислење го делиме. Едно маче зедов па гледам колкава одговорност е,...
Леле страшно ме нервира една баба од комшии шо му пее на внучето едно те исто |( Ти тука се мачиш од омалаксаност, може темп иам, ме искина стомак,...
Само овие и уште едно има, нови нема и температура нема. Зар може да има само три
Sluchajno mi iskochi na fb, mene bash ubav mi izgleda[ATTACH]
[ATTACH]
Типичен одговор за некој што само дели памет, а е многу далеку од такво нешто. Не сакам да ти давам примери од типот што ако најдеш совршен партнер...
Брат ѝ ја удрил, а во претходни постови членката кажа дека и нејзината безбедност и таа на миленикот е загрозена. Нема што да бара кај и со такви...
Separate names with a comma.