Некстредстајл просто се одушевувам на сѐ повеќе од твоите постови со “аргументи” прочитани на тик ток. Дадов мислење и аргументи кои што не само ги...
Пред да ги прочитам сите мислења после твојов пост, само ќе ти кажам НЕ ОДИ И ИЧ ПАТКА ДА НЕ ТЕ БОЛИ. Те викаат само ради комшиите, и поклоните...
Кирија или кредит не е битно, битно одвојувам пари од моја плата за тоа живеалиште. Не сум отишла кај свекрвата да ме тинтра за да ѝ седам гага,без...
7+ godini. 45,000 plata. A nekoj sto vlegol pred 2 ili 3 da receme zema isto. Katastrofa, firmata e unakazena. Site odeme za parce leb neli? Nema...
Ама кој вика дека е во ред да те удри некој. Кој сака нека е. Него бидете доблесни да признаете дека вреѓање е подеднакво лошо и како удар. Вербално...
Здраво, каде купувате земја за сукуленти во околина на Аеродром?
Се надевам дека немате маж, брат, татко... што ве удрил, се надевам!!!!
Не е со шеќер, како обичното нескафе класик во кутија е, мелено кафе со арома на лешник, а во вкус не баш, речиси исто како нескафе класик ми е.
Кај да замине, домазет зарем? Ќе му се исуши машкоста, немој така.
Гледам една многу честа појава во работата со луѓе кои се справуваат со анксиозност. Доаѓаат до одредена свесност за тоа како нивната анксиозност се...
Ај што се објаснувате медицински, океј. Ама ич немате поим колку сте неинформирани и несвесни за валканите игри околку овие процедури. Не мора да ве...
Деца не паѓаат од небо, има начини, за тие кои сакаат да ги најдат. На таа тема - имам разглабано, хипотетички примери не ми требаат, деца немам,...
Во Ремедика имаш одлични докторки
[ATTACH]
[ATTACH] Си ја најдов и јас и тоа на попуст :inlove:
Струга, поточно во езерски лозја, чадор со две лежалки 200 денари цел ден. И ако сакаш кафе (Нескафе поточно) 130 денари е. Лично и водата ми е...
Стварно не сакам да бидам таа особа. Ги мразам тие особи кои копаат по стари мислења за да рушат кредибилитет на членови. Ама ај прочитајте ја...
@Bitter-Sweet со шеќер е кафево ? [ATTACH]
Да речеме дека е така. На кој начин ја одбранил жена му? Ако неговото семејство ја навредува неговата бремена жена не треба да замини туку нека се...
Здраво . Породена со царски пред 4 месеци. Дојам- се измолзување поточно Предходниот месец прв пат добив после пороѓај. Нормално како и пред...
Separate names with a comma.