Скраја да е. Темата веќе е од крајност до крајност отидена. Едвај чекам да пише членката што се одлучила во врска со крштевката
Може и така Било како освен да цицаш од на свекрва ти цицката
Или поубаво: најди си маж што ќе рмба, а ти седи си дома и кажувај кој што и како да праве
Јас мислам дека не е добро цело време да лежиш, ти се грчи матката, а не е ни добро многу да се напрегаш, по малку околу дома шетање и во близина да...
д-димерите ти се покачени, ама времињата не ти се скратени ок се. Без паника ќе си се среди со терапија :)
Готови каши ако јаде. Појадок/вечера сум давала лебче со намаз, тарана, палента со јогурт. Од кутија мултиграин со овошје измешано. Било свежо, било...
Ејјјј двојни аршини За другите знајте да јадите бонбони а коа е за вас пу пу не важи Сите што сте решиле да стварате фамилија а им седите на старите...
Не сум од тие што користите чатџпт
После мојот трансфер овој пат воопшто не легнав да одморам Од денот на трансфер бев во движење и шетање Така ми беше препорака од доктор Бев многу...
Иди прашај го ЧатЏпт нека ти објасни, не знам што да ти кажам.
Баш на кичма ја ставав. Задникот да ти е скроз кренат горе, и во текот на фенот ако неможеш да издржиш така елгни на страна и со перница меѓу нозе....
I pokraj terapijata sto ja zemase??? Treba po nejzin prekin da dobies.
10+6 недела, едвај чекам да дојде 12та. Знае некој од кога гледаат на ехо преку стомак? До кога е најризично? Прва бременост ми е и имам понекогаш...
Искрено посебна крема за околу очи не користам, затоа што според мене и нема некоја голема корист од тоа. За околу очи, ја користам истата крема што...
Првиот и вториот трансфер не ни стигнав до испитување бета.... добивав менструација на околу 7-8 дена од трансфер значи дури и предвреме ми доаѓаше....
Isto i mene. Sekoe naredno se potesko. Ke si recam sto saka neka bide, ama ne e seedno.
Супер избор. Јас го сакав, ама не ми се погоди женско (2 пати)..
Девојки, над која вредност (во mmol/L) не треба да биде на гладно? Во Синлаб правев со три боцкања, после 60 и 120 минути резултатите се во ред, а...
Првиот лежев цели две недели, вториот си реков што биде биде нема лежење ни ден и се си правев низ дома уште од како се вратив од трансфер,еве сега...
Separate names with a comma.