Многу ја сакам Рита Ора, ја слушам со години, некои нејзини песни ми се најомилени песни и едвам чекам да и одам на концертот во Охрид да се...
Скици од Венеција - Рис Боуен [ATTACH]
Абе селективно читање :D Ако веќе не си моќен за свое, на страна и ти понудат помош родителите, ама ти понудат! сосема е океј и нормално да...
@GirlLove не се сеќирај за ништо :) Ќе се насмее животот и за нас :) Посебните луѓе остануваат посебни до крај :*:
Одамна не сум навратила на темава. Тазе прамени од денес [ATTACH]
Како се справувате со колеги кои не водат грижа за хигиената на работното место? Секое враќање после одмор ми е хаос. Луѓе мене ми е срам да и...
Колку прост одговор До душа,до сеа и нешто паметно неам прочитано ... Ти од чија цицка цицаше ?
Не пазарете на места каде немаат ни каса, ни фискална, не нарачувајте од некои што на Фејсбук си прават бизнис, а немаат ни фирма, ни даноци плаќаат,...
Денес денов почна со стрес. Јас и бебе сме спиеле на спална, мм излегол на тераса кафе си пиел. Се будам бебе шушка а не го гледам, не е до мене не е...
И јас сум во исчекување на 2ри имав трансвер на 3 дневнен... на 16 ти треба да правам бета.. сиптоми никакви немам прво инвитро ми е до денес лежев...
Зошто посебна територија? Ако не ти чини цивилизирано општество, секогаш можеш да емигрираш.
Во моментов повеќето работи што ги имам ми се Beauty of Joseon - спф, хидратантен крем, зелениот гел за миење лице, маслото со женшен, тоникот со...
Имам многу работа стари коронки да вади два зуба треба да ми извади на нивно место импланти да стави. Гледам Денталика имаат објавено дека работст со...
Во април
Moze li da me kontaktira nekoj sto momentalno uci na praven me interesira nesto
Ќе издржи неколку дена и без месо ама зашто да не би давала од месото од хотел? Едино ако јаде само блендирано па тоа да е маката. Ќерка ми исто како...
Кога правеше трансфер :)
Да се чудеше и докторот како е можно пред време да добивам и тоа двата пати така сега овој пат ми даде плус естрофем од втор ден циклус почнав со по...
Скраја да е. Темата веќе е од крајност до крајност отидена. Едвај чекам да пише членката што се одлучила во врска со крштевката
Може и така Било како освен да цицаш од на свекрва ти цицката
Separate names with a comma.