Не е баш деновиве, пред 3 недели беше, немаше гужва ич, мада таму е тоа класика, далеку порелаксирано од другата. Е сеа, пошто има помалку народ, ни...
Ги замрзнувам. Самиот уред доаѓа со еден контејнер, но јас си купив уште 3 и плус пластичните чашички од Авент 180 гр. што се.
Дали некој поминувал граница кај Битола деновиве да сподели колку време се чека?
Погоре пишаа, не е само до мене значи, летово не е толку жешко како изминатите години, со тенок јорган се покривам на моменти. Мада рано е уште,...
Тоа значи само колку се имаме оттуѓено и колку се плашиме од луѓето. Ако се јавиш, ќе те изедат? Најверојатно не. Порано избегавав и ја, сеа ме...
Не би требало. Зависи од човек до човек, но 90 % нема да ти направи проблем. Иначе од таа причина, многу луѓе се плашет од истото и ја исфрлаат...
Не сум бил само јас :) Зошто повеќе не сакаме да се јавуваме на телефон и да одговараме дури и на познати повици...
Најдобро некаде на Карибите, и јас ќе дојдам.
Очигледно? Дали барем ме прочита пред да прокоментираш нешто? Ме интересира стварно како ја долови таа поента? Меѓу кои избирам? Како? Како било...
[MEDIA]
Borotalco, нема подобар. Никогаш нема да замирисаш
:l: [MEDIA] [MEDIA]
O.P.C електролит има со вкус на лимон и јагода/малина беше другиот вкус, ние го користиме со вкус на лимон и ќерка ми го сака а тој со банана што сте...
Фала душо за предлогов, како што спомна @lovestoneddd, ако може територија со излез на море, али не черно како у Бугарска, со песочни плажи и...
[ATTACH]
More begajte od Stoja jaki tarifi ima od 500evra pa nagore ako ne I dades I jagnje kurban a na sekogo bara I kolne narod koj nema pari da I dade...
Сите што чекаме да имаме позитивна бета :inlove:
Па едноставно е, не ги гледај :D Овие луѓе не се помалку граѓани од тебе.
Па странски државјани им се даде преголеми права каде што не придонесуваат ништо. Поентата е дека и тоа не им е доволно. Исто ќе биде и со овие, ќе...
Ау, а твојата нели е слугинка? Мајка ти е будала. Ова не е за молчење. Изгледа снашка ти има такви родители кај кои нема глас, па заради тоа нејќе...
Separate names with a comma.