Имам пишано наназад пост дека мајка ми е најтоксичниот лик во приказната. Точно е дека не е ништо мое но ако е така не е ни на брат ми. На родителите...
Да Сладолед?
Не Мартини ?
Лав
[MEDIA]
Оние girls in your town почнаа да хакнуваат и профили на членки кои имаат илјадници мислења. Што сега?
Meet a girl who gets you - No Selfie https://PrivateDates.live Your city's hottest girls are here
Мора да направиме Миконос за сиромашни срцки.:l:
Зошто сте толку вознемирени од тоа кој со кого полово општи? :D
Не се работи за тренд, отсекогаш си постојат овие идентитети, само што во поновата историја добиле име, а последниве години потворено се зборува за...
Топло-ладно и палачинка
Незнам зошто сите се запнаа дека си отишла од нешто твое поради брат ти и снаата. Прво не е ништо ама баш ништо твое т.е собата или дел од киќата...
Сакам да кажам... имам 23 години и вече ми е преку глава. Цело време само се вика дома, најмногу помегу мајка ми и татко ми, татко ми само пререкува...
Утре ден за одмор. Уствари секогаш заборавам дека недела е ден за рибање низ дома....фак фак факк!! пс - уште асална перница за спиење да ди...
Никогаш ми немало логика да не креваш на непознат... може да е буквално било кој и да те бара за многу важни работи крај краја може мајка ти го...
Во 9 недела кажавме дома, на други немаме кажано сеуште и не чувствувам потреба. Ако прашаат океј, ама вака глупо ми е да пишам или ѕвонам на други и...
Како се вика ова цвеќе? [ATTACH]
[ATTACH]
Separate names with a comma.