Секој ден читаме секаде црна хроника.Да вистина дел од мигранитет ствараа немири.Ама нема автоматски да судиме на секој.И од нив има образовани...
Подарив. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Форумов е преполн со мислења за тоа колку Германија е небезбедна баш поради мигрантите.
Може јас неповикана да одговарам. Ваква топилка имам и од интернет ми е порачана, а восок во гранули од овој зимам и скоро година ми трае. Предобар...
а што ако е Иранец автоматски е терорист?.Јас живеам во Германија и имам колеги од секоја националност.И во никогаш не ме интересира кој од каде...
На последниот преглед на ортопед, ортопедот ни кажа дека фонтанелата се затвара до 2ипол години, а не до годината како што знаеме. Нашата е 7 месеци...
Non binary или флуид треба да се забрани, а не да се бараат некакви права. за внатрешни доживувања и чувства, филозофски ставови да се бараат некакви...
И јас имам, имам пишувано во темава, минатата бременост немав воопшто овај пат ме изгореа грчеви...пијам магнезиум и до 1000мг некои денови, досега...
Каква топилка имаш и од каде ја купи? Добро е да се има дома, ќе се најде..
Mamicki zdravo Prodavam Free On kolicka (sportsko sediste + korpa) do 22 kg. Kupena pred 1 mesec, nova, nekoristena, spakuvana. Cena: 10.000 denari...
Го имам користено во домашни услови. Хаос. Го ставав во тенџере со врела вода дека немам посебен апарат. Се живо излепив, па те многу е жежок, после...
Види Доковски Спа. Од Дм имам земано од балеа. Зрнца восок се топат во топилка што е како канче. [SPOILER] Според описов најверојатно прашуваш за...
Сега е еволуирано ова кон минт зелено, пастелно жолто и 20 нијанси беж елеганција.
Здраво девојки, не можев да најдам соодветна тема, слободно преместете ми го мислењето. Дали некој има искуство со восок купен од ДМ? Како за влечење...
Форца
Ги облекувам детски. Како помали сакам слатка облека со мечиња,кученца, маченца, мајмуни, животинки. Потоа диносауруси. Како поголеми тоа се ликови...
Јас имав во предходните бремености, мислам и пак дека ќе имам. Само магнезиум, масажа, станував среде ноќ ставав нозете во вода нешто ќе се...
Никако. Се сум пробала. Со хидроген добра количина. Потоа ќе ставиш некој детергент за облека и ќе истриеш. За да го испереш детергентот, со апарат...
Не знам што да ти кажам. На Комодита се многу лоши. На Дормео се ок, ама и јас имав единечен кој за 3 години пропадна. Ако ти е опција смени цел...
Турчинки има, доаѓаат и се мажат без проблем. Пола од тој свет од истокот е иселен низ Европа и си имаат такви мешани бракови. Предрасудите се кај...
Separate names with a comma.