Almero Од Гостивар најдобри душеци
Фала за инфо, некое место да ми предложите, не ја познавам Грција баш, еднаш сум била во фурка само убаво беше таму ама сакам сега на друго место
Од четвртокот вечерта е со висока температура, во петокот бевме на педијатар рече рано е за крвна слика и за брисеви ни кажа во сабота да направиме ....
Држи се сестро. Јас во повеќе наврати го имам искусено burnout. Кога останувам на одмор од работа наместо да се опуштам следи секогаш јако...
На темава луѓево бараат совети, ако немате нешто паметно да кажите, поарно не ни пишувајте. Не ја разбирам таа потреба само нешто туку-така да се...
Mozi da mi go pisete lekot ,jas ne smeam da se operisam poradi zdrastveni problemi
Неа врасна ни со деца ни без деца Каменчиња и фекалии од цел град :devil:
Каде има панталони од тенки материјали, ама да не се wide leg? Панталони што колку толку ногавиците не им се широки? По уз нога?
Хотел jenny сивири некој бил?
Јас гледав на букинг има доста само малце поскапи се, зависи до која цена бараш
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
I ti, I site da imame test so dve crticki :*
Сум правела со готова смеса од Дм, и можам да кажам дека не е тоа тоа. Дали ќе ги печеш или ќе ги пржиш внатре остануваат влажни, ако ги оставиш да...
Честиткии ме охрабруваш и јас утре да купам еден тест
Ne, transver pravev skros na priroden ciklus so zamrznati embrioni. Primam samo kleksan I progesteron.
И како се депилирате со оваа топилката? Го мачкате восокот и со ленти го истегнувате или? И колкави треба да бидат влакната за да може да ги фати?...
Добро си одбрала, нежна е оваа и би требало да има ефект. Јас освен околу очи, ја нанесував на цело лице. :lol: Точка таму, точка ваму, намачкано...
[ATTACH][ATTACH] [ATTACH][ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Сум бил во иста ситуација.Анксиозност, overthinking...Се се изговори.Мораш малку како машко да се однесуваш и да не се предаваш. Искочи сам на пиво,...
Има ли поголем лузер од Сорлот? (facepalm)
Separate names with a comma.