Луѓе ја направив пастата, се иам и претходно депилирано со неа дома ама со крпчиња и само на долниот дел на рацете. Е сеа пробав и на горниот дел,...
И јас не ги знаев, тука во оваа тема ги дознав. Совршени се, преубави.
вчера 15+ Д: овесна каша со млеко, мед, банана, малини, путер од бадем У: мафини со морков Р: пилешки стек, тиквички, модар домат У: 2 шмукалчиња В:...
7 ипол месеци бебе, вода слабо пие па и чај, среќа што цица, кога почнаа да ви пијат повеќе вода бебињата? Немаме запче па веројатно може плус и...
Здраво, Дали има некоја трудница искуство со покачени ензими на црн дроб (ALT, AST)? Многу се покачени, 168 и 308, а реф вредности до 37 и 60. 27та...
Пак врсничко насилство снимано со камера, Куманово...
Да :nod:
Кај се продава тој чешел, знаеш? И мене некогаш страшно многу ми се плетка, саат време ми треба да ја отплеткам.. добро би ми дошло такво нешто.
Да добив апаратче,морав да мерам 5 пати во денот да запишувам и да запишувам што јадам плус за да знам што ми го качува шеќерот а што не. А на...
Стави си мрежа на вратата од терасата, земи Raid спреј против летачки инсекти и Raid апарат за во штекер со течност.Тие за во штекер се малку...
Нова сум во ова па затоа немам знаење... Што треба да се купи и каква пумпа и дали е потребно, мислам која е функцијата на пумпата?
И јас на истиот начин реков чисто да прашам можеби некој нашол поинакво решение
Па толку некаде сегде ако е се уредно поминато. Јас сабота сабајле во чаир се породив со првото, понеделник после 13ч ме пуштија
Се олесни ти веќе? :inlove:
Исто. @Ehh10
Не знам во кој свет живееш ти ама каде се тие таквите шо не сакаат пари на денешно време? Баш сакам да запознам таква шо не ја интересират пари барем...
Дали има некој скок на 11 месеци? Ама вака е 1 месец, освен 1 недела во Грција таму беше супер. Многу е нервозна, едвај ја заспивам по 1 час минимум...
@GirlLove Никогаш не се споредувај со друг, туку со самата себе, труди се да бидеш утре подобра од тоа што си денес. Спореди си го напредокот од...
[MEDIA]
Separate names with a comma.