Прави Кегелови вежби секој ден, за да го зајакнеш карличното дно. Пробај стегнувај ги карличните мускули кога даваш напор на некои вежби.
И мене ми се случило ама не сум го поврзала со тоа ,ме замисли сеа...
Јас не би купила таму стан.
3 месеци
Јас како падобранец да се убацам во муабетот, колку пари отприлика бараат т.е. очекуваат докторите? Т.е. да ги частиме... не знам како да го именувам...
Мајки од кога почнавте да ги ставате бебушите во кенгур
Ама чекај малку, второто ти е родено таму? Ти веќе на договорен царски отиде (дека првото ти беше), знаејќи дека нема да те мачат со саати.....?
А зошто на пример договарате породувања? Зошто бирате денови? Зошто плаќате? Да е во приватна ајде разбирам, таму плаќам па ќе бирам богами, ама во...
"Не бара", го "частат" сами дека убаво ги породил или ќе ги породи :D Мене во Чаир за второто кога ми побараа пари, се собрав со се партали и плачење...
Toj doktor bara i zema pari. I ne se cudi. A tebe znaeme zosto te tintral. I ne e samo on, po drzavnite kliniki osobeno. Shto se cudish ko da si od...
Нема подобра кола и хибриден систем од Toyota.
Јас не осеќам разлика, освен што ми помага за полесно расчешлување
Vi posakuvam uspeh na sud, i napisete kako prosla postapkata, rekovte juli.... Seta srekja neka e vasa
Da da vi blagodaram.
Нит зборуваме само за болести. Јас си тлеам во себе пред други и напади ко ќе имам, одам вц, и таму плачам и се тресам.
ДМ.
Не можеме да ги кривите другарите,никој не е должен да слуша 24,7 за болести,секој излегува да си помини убаво
Најдов вчера од дм. Ќе пробуваме денес
Мислев на цуцлата од шишето.
Не, не дека е лошо само моево бебе изгледа како брат му има осетливи капилари па на толку мало бебе да му тече крв макар и малце страшно излгеда.
Separate names with a comma.