На 16ти ден пункција, трансфер на 19ти ден
Кај мене на 14ти ден пункција, трансфер со замрзанто ембрионче на 19ти ден од циклус :)
Мајки дали некој се соочил со ваква ситуација. Имено бебчето е скоро два месеца, единствено на почеток(кога имаше жолтица) си лежеше и разгледуваше....
Од се срце ти посакувам да ти се исполни желбата. (fingers)(fingers)(fingers)(fingers)(fingers)(fingers)(fingers)
На 13 ден пункција,на 18ти ден трансфер.
На колку денови од циклус ви беше пункцијата и трансверот?Знам дека е различно кај сите ама ме интересира
Сдк 1 : Многу се осеќам глупо кога некој од фамилијата на девојка ми ќе ми рече зете, да ќе ти бидам зет ама имам име викај ме по име.. Во ред да...
[MEDIA]
Јас мислам дека немаш штета да ги примаш
дали знаеш како да дојде човек во контакт со нејзе? пробав преку шалтерот на 8ми септември и само бев on hold 20 минути :(
За најлесно не знам, но најдобри услови за автомобилски кредит со 4,9 % камата има во Халк банка. Распрашај се таму, мислам дека ќе ти одобрат иако...
https://streamable.com/n5kuz1
Мене ме интересира дали знае некој што да правам во ситуацијава. На ГАК ми дадоа да примам клексани од 40мг еднаш на ден за 21 ден и потоа на преглед...
Одлични се за лето, за преку ден. Сум имал и неколку други од нив. Mediterráneo ми беше омилен за ова време. Ама траењето му беше прекратко. :(...
Од НЛБ извадив потрошувачки кредит преку нивната апликација мклик од дома и ми одобрија за 1-2 часа иако беше викенд во ниедно време. Со тоа што јас...
Втор дел :l: По сите солзи,разочарувања,надеж што се раѓаа и згаснуваа сватив дека животот понекогаш има свој пат.Не секогаш оној што сме го...
Девојки од каде да купам свечен фустан поголема величина, по можност онлајн :l:
И моето јас го носев ниско и цело време беше со главата надоле. Кога и дс отидев на преглед се беше завртен со главата надолу и го носев ептен...
Separate names with a comma.