Здраво дали некоја го има бројот на др.зоран илиевски Чаир ве молам.
Имаш ослободување од тежина, нешто ќе избувнеш ( а и ќе бидеш во право за тоа) на женска особа со која не стоиш ептен добро, у смисла се осеќа некоја...
Апсолутно не цел, ами дел. Како да не живееме во истата реалност. :) Ама добро. Кој не ги одел тие ходници не може ни да замисли како функционираат...
[ATTACH]
Мене отсуството на потреба за кафе и цигара ми беше првиот знак дека можеби тоа е тоа:inlove:
Јас незнам кај погрешив ама само сака паткање и додека да прооди ќе попуштам. Требаше во градинка да го пуштам таму побрзо ќе се пуштеше.
Jas imam ponekoja blaga menstrualna bolka i osetlivi gradi. Ama najsomnitelno mi e sto voopsto nemam potreba od kafe
Кај него нема термини, освен ако работи и приватно па така да пробам. Се мислев и во Систина да одам кај д-р Нинослав Велјановски исто е...
Како го поврзуваш органодарителството во клиниките со црниот пазар? Како цел болнички тим ќе фејкне нечија мозочна смрт(што треба да се докаже), да...
Не, купив четка за антилопа среќа со тоа се среди, ако не помогнеше секако ќе пробав во краен случај и пареа :)
Ако однапред имаш пријавено и одобрено одмор, а во меѓувреме се отвори боледување кое би траело подолго и го фаќа периодот кога бил најавен одморот,...
Те читам и еве вака ќе те прашам и ќе бидам малце харш ама како сакаш разбери го. Како тоа немаш време за излегување а кукаш дека женска не можеш да...
Имаш слободна воља да се промениш. И бесконечно оправдувања да не ја искористиш.
I mojata bese mnogu nisko pa koga pocna poveke da raste veke posle 30ta nedela ne bese tolku nisko ama svrtena si e nadolu celo vreme. Na pocetok...
Гледам поголеми бројчиња објавуваат од Golden Garden, Style Boutique и Božica Boutique, и тоа убави моделчиња, само не знам дали може да се порача...
Синко го заборавил пасвордот на телефонот :( никако неможе да се сети.Сервис вика мора да се брише се :( бидејќи ја знаеме емаил адресата може некако...
Olympus Has Fallen London Has Fallen Angel Has Fallen Акциони трилери.
Moze da mi pises ?
Prasaj vo fondot ke ti kazat,ima i na nivnata webstrana,ja nosev izvod od bebeto, fotokopija od transakciska i licna karta i porodilnoto sto mi go...
Ние сме на комбинирана исхрана, доење плус ад, мене ми е кажано ад да се дава на 3 часа и стрикно така го давам, не сум дала пред тоа, а не ми се ни...
Separate names with a comma.