[ATTACH]
Симни се Олимписки базен и од левата страна ако доаѓаш од Зелен Пазар врати се надолу ќе забележиш зграда пишува Црвен Крст и ФЗОМ.
Имам 12 год . малтезерка. Ќе започнам со мочањето. Ќе почнеш да ја учиш одма и прво на пелена. Нас ни беше пелената на балкон, ја вадевме на балкон...
Agencija Dina ja znam, isto taka pisi na google : modeli i hostesi mk ke ti iskocat poveke agencii i grupi na fb
Како сте задоволни од ГАК? Јас следната планирам таму. Малку не ми е јасно зошто нели многу е важно да се погоди тајмингот, кај нив со термин е или...
почнав со морков, тиквичка, сладок компир, компир, тиква, брокулла, пашканат, потоа банана и јаболко. До тука сме. Реално некогаш јаде некогаш не...
Кај Црвен Крст кажи :rofl:
Нека си зборат. Ти не мора да ги слушаш. Излегувај си некаде или седи си во собата и пуштај си музика.
Не е на улица Македонија. Во близина на Југодрво се наоѓа. Ќе се симнеш на автобуската пред Олимписки базен и ќе се вратиш малку назад. Ќе поминеш...
Po 60ml, ama nekogas go pie celo, pocesto ne, toa taka samo poslednite 3 dena,se nadevam skok e, sega pvie 2 dena i na saat ipol i davam koga place...
[MEDIA]
Не би знаела да ти помогнам околу хигиена и стекнување на навики, бидејќи ние нашиот бишон го зедовме голем. Имам сугестија околу излегувањата кои ги...
Mamicki ve molam za iskustva, tie sto ste so kleksani i aspirin. Imeno 2 neuspesni bremenosti do sega. Edna vo 8 ma ned. bez nikakva terapija i bez...
Со каква четка да го чешлам вака дур е уште мало? Кратко му е крзното и не е многу густо па четкава што ја земав веројатно не ги фаќа убаво влакната,...
Како си?
Каде се наоѓа ФЗОМ? На мапс ми го дава некаде на улица Македонија ама не знам дали е точно
Ne kazuvam nisto se e kazano
Не се заработува, туку ваучери добиваш и претпоставувам за еден ваучер од 500 денари треба да одговориш голем број на анкети. Не гледам поента да се...
Na Gak ja pravev treta po red Se mislev kaj Dr Trajkovki ili Gak Srekjno i tebe i na site❤️❤️
Separate names with a comma.