[ATTACH] Маслово за сува кожа е предобро :)
42 163
Сепак не ставај се на лице Ова е доста солидна пудра околу 500 ден е мислам Ако бараш уште поефтино, нешто од алверде да видиш или Golden Rose мислам...
Ајде вие што активно досега гледате FIFA. Како се вика голманот на Шпанија? :inlove: :$
Засега сум поарна. Немам кренато температура. Ми се намалија болките. Ама мислам дека бактеријата уште е тука. Резултатите покажаа бактерија во...
Уште е рано на почеток сме ама ќе пробам и со други вкусови па ќе видиме. Јаболкото кисело беше малку, може затоа го неќеше ама толку е заинтересиран...
До колку пари?
Адв.Марта Гусар
Најубави дресови имаат Шпанциве
Само Шпанија:)
Понеделници...
Батали тоа, ништо добро нема да си направиш. Знаеш уште колку работи ќе прави, ехее...
Не треба број. Одиш во лабораториски и после во архива.
Imase bolki vo tilot vo vratot koga stoese? :( jas sum 4ti den posle operacija i koga stanam kako vratot da mi se ukoci od bolka i usite mi se...
Немаш потреба од никаква потврда .. имам патувано во 30та недела :)
Исто беше и моето, почна да кака еднаш во два дена, а претходно какаше скоро после секој оброк, почна да има и премногу гасови и многу се мачеше да...
Еее да. Така праи покрај ѕид, ограда, огледало..јас па ко за беља све приметувам и само анализирам :sweat:
na 4 meseci ima i regresija vo spienje moze da se poklopi so skok i da bide bas haosno..
Кај женски привлечни ми се и црни и плави а машки исклучиво плави.
Халанд Висок, плав, атлетик, харизматичен, Норвежанец, фудбалер :$ не може боље..
Separate names with a comma.