Како доктор е добра, мислам првиот пат природно успеав да се породам поради нејзе, ама односот ако не и плаќаш е малце ужас. Иначе ако се договориш...
Прво, не е толку одамна, а второ, нели е културно да го следат советот? Се разбира дека јас не одам со некој да отворам кавга за тоа, едноставно ми...
@Mrs. right епа ќеф ми е дека те насмеав ;) Да ти појаснам изгледа не ти е јасно: не разгласувам низ цело село туку на личноста што ми дала и'...
Ќе добиеш емаил кога ќе биде спремна за превземање. Рачунај од рокот што е пишан уште 5-6 дена плус. Бар кај мене беше така
Здраво Ја отварам темата пошто ми е итно за одговор.. Да ве прашам дали сеуште работи баба шинка од струмица, што месте шинато. Чув дека таа повеќе...
Гнаса гнасосана. Тоа не е жена. Таков однос селски и насилен. Поради неа никогаш нема да раѓам пак. Таков однос дали е стручен не знам.
Девојки пред еден месец д димерите ми беа 1300 се боцкав со клексан сега ми се 400 др ми рече да не ставам.А 7ма недела сум.. некако ми е став
Може лп?
Не се откажувај
Јас конечно успеав да закажам термин кај Јани. Првпат ќе одам. Каков е прегледот кај него, гледа на ехо, или само документите ги гледа, што треба да...
Хахахах а толку ги испостискале буквите за да го собере и у-то. :rofl:
Ако ти даде поголема доза тогаш стварно ќе лебдиш :*::rofl:
Што се замараш за нешто што е толку одамна во минатото? Ти битно твоето си го направила што си мислела дека треба, си ги испочитувала што ти е гајле...
Се вади еден дел од него после некое време (како јастуче од внатре), ќерка ми е 14м и не е баш ситна и сеуште некогаш се вози во кола со него и не ми...
Кујничка со тенџериња, диндолино, кукла бебе, сортер за фигури, книгички, масичка со активности и секакви рандом работи од дома што може да ги...
Јас Охриѓанка си го зедов мажот Стружанец дома☺️
Затоа ве бомбардираа и ви направија Косово репубљик. Ве спречија по втор пат да бидете геноцидаши. Е сеа, ради вас и ние примивме над 100 000 бегалци...
Извини ама пресмешно е ова :rofl::rofl::rofl::rofl: Кај го означуваш? Разгласуваш низ цело село? :worried: Се замараш со глупости и абер немаш што...
Нешто ново што не си го правел до сега. И сите кои се занимаваат со јавна работа прават такви вежби. Никој не вика да забегуваш по цел ден, туку да...
Separate names with a comma.