Јас навивам за тие што имаат поатрактивни фудбалери и пастуви генерално. Значи Шпанија или Аргентина до победа, сеедно.
Мојата ѕверка инаку не гризеше ништо, ни кабли ни влечки ама затоа крадеше кармини. Еве после тоа како изгледаше [ATTACH]
Јас прв пат слушам дека треба да се даруваат кумовите, нели ги даруваме на свадба? За секое крстено дете треба да се даруваат?
Само за тапацир, теписи и такви работи е. Има сад каде се става чиста вода, и средство се става во водата. Се прска на ткаенината, се остава 5-10...
Побитно е како налегнува коронката на забот и како се одржува хигиена отколку материјалот од кој е изработена коронката. Ако можеш да си дозволиш...
Ја па тражам фудбалер по име Елеонор (facepalm)
Ехxxx, како во времињата на Марадона :l: Англија никогаш нема да и може ништо на Аргентина на важен натпревар.
Тоа е тоа, ви реков јас. Да не се фалам, ама бев сигурна и дека Аргентина ќе победи во регуларeн дел. Англија имаше премногу среќа на првенството за...
Јас бев од тие "среќлии" со добиено рано. Плус на секој одмор. Ако не цел одмор, пола секако или од втор, трет ден. Реално повеќето одмори ги поминав...
who tf is Eleonor :D
Тоа не ми го предложиле и не знам каде го има. Многу пати на форумов имам читано дека лекови кои не ги наоѓале во други аптеки, ги имало во аптеката...
@DS10 ти ќе плакнеш очи и сеа на Елеонор?
Шпанија дефинитивно. Штета за кралството Англија.. Но затоа Шпанија ќе возврати и круната ќе остани кралска.
Сега немам фаворит за у финале. :doh:
Аргентина како шпанска провинција, по поразот ќе подаде рака и на шпански јазик како и што говорат, ќе им се заблагодарат на своите владетели од...
У вашите соништа тоа само :rofl: Помирете се!
4 годишно дете на спиење да го пратат !? Немаш заостанато мислење. Тие се или многу напредни или не се замараат. Јас во Македонија повеќе се...
Ќе има ќе има, Шпанија ќе го освои.
Трофејот нема да има СИНА крв :inlove:
Каков пресврт :D
Separate names with a comma.