Како можам стариот профил да си го вратам ? 1000 пати пробував , сменив телефон и не можам да ресетирам лозинка :smirk:
Здраво, мешиња. ❤️ Сакам да го споделам моето искуство, можеби ќе ѝ биде од корист на некоја од вас. Благодарение на една членка од форумот која ми...
Тоа сме биле само во приказните на ВМРО.
А се дува свеќичка по повод тие месечни родендени? :?:
Тито нè напраи во југословенските фабрики. :D
Супер сте приметиле. Уште да имаше залиха по проданици за Скопје.... :D
А дали имате инфо кога би стапила во сила оваа одлука. Затоа што се јавив во аптека ми кажаа немаат се' уште никаков допис за ова.
Не се нудам сама, дотолку будала не сум. Но пример, идеме на каса и ај плати ти со картичка, па дома ќе се раздолжиме. И нормално, дома заборавено....
Класично однесување на машко кога ќе му удри тестостеронот во глава и му се ебе. Кога му се ебе на машкото, ќе ти ветува бракови, чуда, вечност со...
Подолг период користам алверде шампони и балзами, од скоро забележувам првут. Да напоменам дека никогаш сум го немала. Дали сте забележале ваква...
Здраво Дали некој го има земено ова за дете? Ми личи интересно, ама некако ценава не ме убедува дека функционира како што е прикажано :$ Ако го има...
И мене ми ја потврди матичната оваа информација. Само прво треба во извештајот од специјалист да ми ја сменат шифрата за да може таа да ми даде...
Дали матичен општ или матичен гинеколог?
Од вчера е одлуката
Вака кога ве читам паника ме фаќа, и мојата има мака не дека не ама ова што кажувате многу полошо, засега сме ок и само со Колиеф па ми е чудно си...
^Нема врска со факултетот едноставно не сака да е со тебе и бара изговор.. Можеш да бидеш и студент и пак да си во врска..
Здраво, Не знам дали има посоодветна тема од оваа, сакав да прашам каков е процесот за иселување во Словенија. Сакам да се иселам преку наоѓање на...
Приватен може да ти даде извештај и мислење за боледување но не може да ти отвори боледување. Само матичен може да отвори боледување исто како и општ...
Ај реално вака, млад е, студент, сака да ужива во младоста, што е и нормално, не сака сериозни врски, му пречи, не сака обврски. Совет: Не се...
Катастрофа. Хантерс пропаднаа и ја затворија фирмата. Јас живеам во нивна зграда, се е премногу фушерајски. Цела зима менувавме доводни цефки од...
Separate names with a comma.