Колку е сигурна оваа информација? Гиникологот ми вика дека моментално таа нема таква информација и дека не може ништо да ми препише.
Предлог ручек и вечера за дете од 2 г и 2 м
Последно го зедов овој и сум многу задоволна. [IMG]
@RainBow анкета (waiting) или прогласи победник :D
[ATTACH] Дали за брзо би пробиле забчиња ? Дали вака изгледа непцето пред пробување или поинаку ?
Во правен сектор без многу добро познавање на јазикот нема да најдеш работа. Прават визи единствено маркети, фабрики, во хотел да работиш во кујна,...
@november-f Те мислам од кога те читнав тука непланирано. Како сте? :l::l: Стварно се надевам дека сте подобри и посилни од ден на ден. Ви праќам...
Да, во меѓувреме го најдов известувањето на сајтот на фонд и ја исконтактирав аптеката ми потврдија дека се прифаќа оваа шифра. Фала му на Бога да се...
Дали го проба некој новиот рол он на Medicube?
мене ми пратија од аптека допис (Еурофарм) од нивните менаџери само со таа да издаваат на трудници..ако каснат системски од фонд и министерство тоа е...
Да да. И сега ќе одиме со шифри и ќе ги прашуваме а ова кај ви е? :D
И карти им купуваш? :| Сега сфаќам зошто толку гости ви идат па вие сте им спонзори или да не речам sugar mommy и sugar daddy :rofl: Кога ќе ми рече...
MojeDelo.com една од најактивните страница за работа. Можеш да се снајдеш без јазик, ама не секаде. Всушност сите ќе те разберат српски, ама нема да...
Мислам дека нема да се влоши. Дента кога наполни 3 месеци имав друго бебе. Плачеше само за јадење и спиење.
Веројатно ќе го средат тоа со време. Барем цените ги има, па полесно ќе се одлучуваме што ќе купуваме. :D
[ATTACH] Ме нема неколку месеци , не можам да си го вратам стариот профилот за жал па еве не со нов профил . Дарија наполни 10 месеци и супер е ,...
Како можам стариот профил да си го вратам ? 1000 пати пробував , сменив телефон и не можам да ресетирам лозинка :smirk:
Здраво, мешиња. ❤️ Сакам да го споделам моето искуство, можеби ќе ѝ биде од корист на некоја од вас. Благодарение на една членка од форумот која ми...
Тоа сме биле само во приказните на ВМРО.
А се дува свеќичка по повод тие месечни родендени? :?:
Separate names with a comma.