Дали досега сте се консултирале или користеле услуги на финансиски советник. Реално се сметам за прилично финансиски неписмена за кредити или...
Па пробав претходно, но не одеше многу, или ќе сменеше тема или ќе завршеше со збор два. :?:
Претежно Мк септември е уште жешко, доколку е жешко нека биде со кратки, многу е важно бебето да не се прегрее, затоа што телесната температура не...
Вчера татко ми ме изнаесмеа. На ручек кај роднини од друг град собрани сите, преку 5 вица кажа и не можев да јадам од смеење.:D
2 год и 7 месеци Д: шпагети со сирење У: праски Р: ориз и копани У смоки, чоколадо В:пилешка супа,крекери
Освен Меси,и можда Алварез сите други се карактер ака баце пред коперација со чичкалица у уста и ѕидарско пиво. Паредес, Енцо, Ромеро, Дибу и остали...
Здраво. Вака, планирам да правам биопсија на ендометриум. Докторот ми кажа дека примерокот треба да се испрати на имунолошка анализа. Меѓутоа, ми...
Јас мислам дека тебе од старт ти ја зезнале терапијата.
[ATTACH] Messi е легенда. :sun:
А оти не пробаш да отвориш ти некоја тема на разговор, дс видиш како би реагирал тој?
:)
Над 1 година обична користите? Ние сме 15м ама Некако малечка ми е за таква отворена
Какво искуство имате со Фибула за одмор во Сиде во all inclusive hotel (и кој) за првите две недели во септември. Читам многу различни мислења, лоши...
Освен трансфузиолог можело и на ГАК да сменат. А матичните не можат да менуваат. Матичните можат само при генерирање на следен упат да стават точна...
Подобро да земиш на старо од човек отколку експонат. Експонатите се обично телефони донесени од странство, сервисирани, отварани, или од повеќе...
Е баш тоа, ти идат тука и сакаат се ти да платиш, одиш доле очекуваат поклони и пак се ти да платиш и после ти рачунаат колку пари биле поклоните и...
Земи си бодиња од оние на рамки, над нив можеш тенки блузички и шпихозни да му облекуваш... И со долги земај си, ама потенки да се. Ко што е и сега...
дали некоја правела скриен шеќер на клиничка биохемија, и ако може да ми кажете како изгледа процесот? кај се чека таму, малце ми е хаотично местото?
Можеби косата ти се презаситила. Не користи регенератор. Смени го шампонот со некој од друга марка и види дали ќе имаш подобрување.
Користи ли некој waterdrop? Искуства?
Separate names with a comma.