Ми се кратеше цервиксот, но мене и водењакот од 16 недела ми беше во канал и имав поставен низок серклаж.
Да сфатил сигурно ќе ми побараше слика , не знам
Да мене ми беше кажано дека само со таа дијагноза може да оди на рецепта иначе не. Абе тешко нас е. Еве цел ден сум на телефон со матична не знае...
e zs?
Ееј значи стварно многу комплицираат… еве јас имам извештај од гак од пред недела дена со друга шифра, сега според ова ќе треба да вадам пак нов ако...
[ATTACH]
Дали користете серуми за лице во бременост? За ретинол и салицилна знам дека не смееме, ама ниацинамид? Пишува дека смееме, ама не знам. Лицето ми е...
Значи ова е невозможно колку искомплицираа за клексаните. Матичен вика мора да ти сменат дијагноза за да одат на рецепта. Гиниколог вика јас не можам...
Многу ми е жал. Те гушкам и од срце ти посакувам следниот пат да биде успешен. :hug:
Catfish?
Здраво, ме интересира дали ги знаеш цените и за другите делови од телото, пример интима? Или од третман оди тоа… не се разбирам баш, за првпат...
На малава моја и помодре на ногата кога и падна играчка врз прсте, тогаш ништо не ставив ама после некое време и падна ноктето, среќа од оздола...
Голема е веројатноста ова да е реакција на шампонот, можеби не ти одговара на скалпот. Пробај со некој друг од Алверде, па ако се повтори истото...
И ова колку е точно. Значи не е само кај нас така...
Значи јас сум баксуз за медал! 2 саати местевме базен надвор на сонце,за на крај да заврне дожд додека се полни... Значи..........:swear:
Многу е рано, реално тие тестови покажуваат можеби 2-3 дена пред добивање наспрема обичните, 6 дена е премногу рано. Рачунај од овулација до...
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.