Овие Ревлон имаат blue black? И јас имам проблем со фарбите, ми се измиваат брзо , ставам нијанса blue black. Ма да кај мене проблем е што до...
Ako ne bockas nisto drugo vo stomak stavaj gi. Minatiot pat se bockav vo raka sama cela bev modrici :) So lesno transver, I pozitiven test na kraj :*
Денешните пензионери патат од конзумеризам, немаат друга работа и се врткаат низ маркети, прават гужви на каса. Кога бев мала, продавниците празни од...
[ATTACH]
Катастрофа жими се. Како бе може така ? Со етикета перени да бидат. И ќе го шеташ ти Скопје од една страна на друга за да вратиш облека. Бог да чува...
Само моево бебе а легне порано поужасно спие ли. Читам колку порано легне демек подобро ќе спие и повеќе. Ние а заспиеме во 20ч, будни сме во...
Не мора да сте венчани со сигурност.
Нивен проблем, искрено, јас не се мешам. Колонисти биле и едните и другите, тие имале заедничко кралство во кое Македонија била провинција. Како и да...
Real women, real desire, real close - No Selfie https://PrivateDates.live Real girls, real desire, real close
Трет дел :D [ATTACH] [ATTACH] Маичката од комплетот со панталоните ја чекам деновиве (fingers) [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]...
Не ми млати салама молим те.. Те знам ко буквар
Втор дел :D [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ама бројов на лајкови сомнителен , едниве горостаси се изгледа.8)
Нешто од новата колекција на Зара, нешто од попустите :D Прв дел :rofl: [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]...
Супер се чувствувам како последен ден од ПМС Ама кога ми текне какви ми се деновите со циклус посебно фамозниот,, трет ден " ми доаѓа сега од тераса...
[MEDIA]
Ние не сме венчани во црква, детето е крстено. Не ни не прашаа.
Мораш да ме заборавиш. Не смееш да останеш заглавен во минатото, какво добро тоа ќе ти донесе... Знам дека годините не го згаснале она што го имавме...
Останав на одмор од работа,преубаво се чуствувам!!!! Сродна душа ми фали до мене,и би била топ :)
Толку знаете ? Само лични дисквалификации и адхомием напади ? @EarthFire јас верувам на логика. Веројатно затоа и не го препознаваш мемето. Ти...
Separate names with a comma.