Да Минатата недела ќерка ми имаше 3 дена изгоре од температура. Ни сируп не помагаше, последниот ден цен ден беше со тт. Вирус има таков. Давај и...
И сега додека чекам да дојде утре за прием што уште да правам дома? :rofl: *неможам да седам така паметот на 300 страни ми бега :?:
А уопште не е себично некому да му се мешаш у приватен живот (facepalm)
А специјалистот мора да биде од Гак или може од проватниве болници?
Па си себичен, но не во таква конотација. Јас имам едно и ќе останам на тој број. Барем сега со овие размислувања. Себична сум и за себе, дека ако...
@Mama_na_Darija секоја од нас го сподели своето искуство, но како што гледаш повеќето се различни. Затоа, најдобро е да се јавиш во црквата каде што...
Мајки дали има некој вирус само со температура? Крвна слика ок, беба е 10 месеци. Од средата е со температура која стигнува и до 39.. се симнува со...
[ATTACH]
who gives a fuck што викаат закоравени националисти има прејаки личности и од Бугарија и од Србија и од Хрватска. :makeup:
[ATTACH] :D
моево и накај 20ч да заспие јас додека легнам(легнувам накај 12-1-2 )он веќе станал два пати цицал и а задремам секој пат станува и трет и до сабајле...
Не од трансфузиолог туку од Гинеколог специјалист дс имсш извештај а после матичната препишува рп по тој извештај.
Не знаев дека имање селски слави е еднакво на простоќа и некултура :?: Јас па мислев традиција е тоа, според мене убава која ја нема во многу држави...
Дали се издава само од трансфузиолог специјалист или може и гиниколог да ги препише?
Не знам што е со луѓево што си даваат за право воопшто да поставуваат такви прашања и се дрзнуваат да коментираат такви лични работи.. Јас кога ќе...
Работам во аптека веќе издаваме со рецепта тас дијагноза и копија од извештај така да сигурна информација е
Не е точно ова. Барем не ако збориш за во Македонија. За во странство некаде, неможам да тврдам. Прво, во мк нема опција за замена на производ туку...
Леле значи какви луѓе има останав без коментар… Да ичекуваат декс треба да му се плајќа јадење,шетање,шопинг8-| Можам да купам нешто за моите и за...
@Hortenzija Може ќе ти биде од помош :*: https://24jerseys.com/product/ферари-2026-ф1/ https://24jerseys.com/product/ферари-25-бел-дрес-ф1/...
Separate names with a comma.