За пораѓај ли? Јас чистев дома како луда се дур не трнав за на болница, шетав по скали ако си за природно.
си имала среќа. Многу ретко каде се појавува таква "дупка" подоцна може да израсне нова коса. Фоликулите се испаднати и само со соодветен третман...
Преувеличуваш. Претпоставувам дека си хипохондрик и оттаму е овој неоснован страв. И на хематолог истото ќе ти го кажат. После десет дена направи...
Што ви е гајле дали некој сака или не сака деца? Ти сакаш? Си роди? Здраво живо нека ти е ама дај бе олабавете со тоа мешање во туѓа матка и туѓи...
косата се заситува од шампоните. А летен период нормално е да се појави првут,скалпот е изложен на сонце кожата се лупи и обновува
So srekja za lazenjeto toa e mnogu ubava rabota i golem cekor :l: kolku ima tvoeto bebe?
никоја. Моето на 6ипол почна на школо. Ни потврда ни ништо однесов ниту ми побараа. Одиш и им кажуваш.
hahahah, sto se nemam probano i pokasno da zaspie i porano da zaspie obavezno se budi dva pati nokje za mleko i toa kako na alarm, dzabe stavam...
До 16та
Ме немаше некое време , сменив телефон и не можев лозинката да ја ресетирам (facepalm) Деновите си летаат , Дарија си расте па секој ден ни е...
Текст од Социјални медиуми кој можеби ќе помогне некому Голем дел од анксиозноста доаѓа од нашата потреба да бидеме сигурни дека ништо лошо нема да...
Пролутексот до која недела го примаше?
Каде во Скопје (ако воопшто) можат да се купат апчињата без рецепт? Пред тргање на одмор сум, ми препиша матичната веќе ги зедов, но ги заборавив...
Здраво, дали е безбедно да се оди на чистење забен камен кај друг доктор ,наводно забарот каде што одам нема веќе да чисти заби ме пратија кај спец...
Да, и ние пред две недели бевме 3-4 дена само температура до 39 и дење и ноќе
Да , секако кога ќе закажуваме ќе прашам подетално. Бидејќи слушав морало да сме венчани затоа и тоа го прашав , чисто информативно :) Фала ти.
Следен пат прашај ги тие зошто немаат 5, или повеќе, деца. Исто ти е. И тоа не е вечно, затоа што сите ќе умреме и никој нема ни да знае дека сме...
Таква имаме со гаќички, сите тие се до 12месеци. Супер е со елекот, не се превртува нанапред тоа ми беше страв, слободно си претка со нозе и раце,...
Заедничкото на сите тие луѓе е болеста од која патат наречена "екстремен национализам". Има и нормални незаболени луѓе на овие простори. А...
Crocs Sandalcinjata po 200 i 350 i drugite se dvizat taa fena
Separate names with a comma.