Можеш да ми пратиш линк каков елек имате? Тенкс
Неам нишо против Србите како народ ич, не ги хејтам, али музиката нивна ми иде на нерви :@ Преценето, предосадно уфффф фујчинa..
Еми ако е глупост не скенирај Шо се,замараш да го решиш проблемот
Па ова со Гостивар не е случајно. Носат човечиња од Индија да работат шо се серат, капат, пијат вода од најзагадената река во светот.. да се...
Zdravo mamicki, preporaka za doktor za poragaj vo zan mitrev i dali imala nekoja iskustvo so poragaj tamu ?
Се договоривте со другарките шо да пиешете? Бравос :clap: Какво е тоа препукување патем? :?: Аргентина :l:
Да, бараат слики од ехо. Ќе ги комплетираш и ќе ти одобрат.
И моето сака вода, а нејќе да јаде (facepalm) Јас му давам од отворена чашка и искрено не мерам, а и џабе ќе мерам пошто пола вода се истура врз него...
Dokolku inas info dali moze da spodelis dali izvestajot moze da bide od specijalist od privatna klinika ili mora od gak? Fala odnapred.
Нема на што :l: Мојава направи 10 месеци и баш е бесничка, се исправа, ги ниша најмалку три месеци онака без осет, тие крцкаат мислиш ќе се...
Ако одлучиле дека таа ќе ги чува децата, а таму кај што живеат има услови за децата зошто не им ја отстапи мажот куќата на неа и децата а тој не се...
Странци ако слушаат, ваљда е поскапо оти учат јазик, шо знам. А ако пееш у купатило и одекнува и те слушаат и комшиите, ваљда и они треба да плаќаат....
Да да, и Елизабет (67) и Јакоб (70) од Холандија, ќе седат у апартман затворени и ,,Лихнида" од Ефто ќе ја слушаат.:drunk:
Пишува дека се од ујп.
Клексанот е лек кој ја разредува крвта и спречува згрутчување.До кога ќе ги примаш зависи до кога ќе ти одреди докторот .Јас ги примам клексаните до...
Немаше да помислам дека Охриѓани ќе ги бранам ама што к им е на оние ЗАМП да плаќале газдите оти гостите слушале музика во апартманите? Мислам уат??...
Како бе не ве мрзе едни исти членки да дискутирате за една иста тема постојано? Мислам, стварно.
[ATTACH]
Кој рече дека сама сум сакала да немам деца. Каде прочита дека јас сум одлучила. Само затоа што можам да сфатам и разберам други не значи дека и јас...
Да се надоврзам на темава гости, ме интересира што да се прави кога токму овие гости без осет се фамилијата на мм, и тој секако по секоја цена сака...
Separate names with a comma.