Ги проверив сега потребните документи и не видов такво нешто. Има само изјава за согласност на обработка на моите податоци, два пријавни листа...
Ауу екстра :x:o Штета што не сум многу висока за вакви
Едни долги широки има илјадници видео од жени што паѓаат и се повредуваат.
Јас лани фустан за свадба фустан што во Бисер го платив 4000, плус кратење околу 400-500 ми земаа, на тему го начекав за 700-800 ден и го скратив кај...
Неодамна порачав 3 фустани и уште комбинезон, буквално останав со подотворена уста колку беа добри и точна мерка. Ама, прво читав рецензии, и тоа е...
5 години од првата спинална, до ден денес дел од палецот на левата нога не го чувствувам. Другарка ми е анестезиолог ми рече дека најверојатно е...
@tropic123 А рецензии читаш? Оцени гледаш или само така? Прикачени слики од купувачите? Димензии под секој производ гледаш? Се што сум нарачала се...
Немам искуство со венлафаксин.... патем, бев пред два дена на контрола, и со психијатарот не наидувам на конструктивен разговор, можеби е во право,...
A real girl will change your night - No Selfie https://MeetPrettyGirls.com Find a girl to explore the night with NEW GIRLS Dana Candy Anne...
[ATTACH] Во посета на крофнето :D
Ќе те касне комарец
Pocekajte na gratska da pominete( da ne vi se odmile i vozacka i sve), potoa mislete kakva da zemete. Patem Toyota za pocetnici ima mn mal izbor na...
22. Диви црешни - Петра Дворжакова 3/5
[ATTACH]
Моите очи ги видоа најубавите торти некогаш направени. Вкусови, какви се не ќе посакаш. Да не знаеш што да одбереш прво. Цена? Цена 8€ парче......
Татко му е најубав [ATTACH]
Па убаво ти реков ако сметаш дека е глупост зошто уопште се трудиш Е сеа ке ти дадам конкретен одговор 1.Прво провери си која трансакциона сметка ти...
Никако. Тоа се душмани наши :worried:
Blagodaram mnogu.
Ептен. Дури и ја се наежив, да ти кажам право. Па како. Србоманка ли да бидам? 8)
Separate names with a comma.