8.5 месеци :drunk: Нè прати педијатарот на нутриционист (ради алергии), нутриционистот кажа во смисла голем е веќе, мора да јаде, мора родителот да...
У времето кога немаше социјални мрежи како фб, инста, твитер, па и форуми и слично, си создавав илузии. Луѓето ги гледав поретко, па често ги...
Може.
Валидноста на ваучерот не е 6 месеци туку постапката мора да започне во рок од 6 месеци од добивањето на ваучерот а може да се заврши со трансфер...
Прв ден со циклус, физички и психички како шајзе :doh: Стомак ме боли, се вртам по кревет, нозете уште на вратот не ги качив па капак на се и 200...
Некој да правел свадба или искуство со Castello by Alikas?
Здраво, Пред еден месец почнав да осеќам болки во стомак и гадење дека ќе повратам у секој момент испитана крвна слика во ред ехо на абдомен 4 пати...
Зависи со кого одиш на одмор, ако одиш со токсични или умислени личности подобро е сам да одиш и ќе си најдеш таму друштво кое ќе ти одговара....
I jas vaka razmisluvam
2 д / 3д може и од матичен но и слики во прилог
А пред ифв нели е пологично од трансфузиолог ? Понатаму по позитивен тест гинеколог специјалист или?
Циркус Медрано со црнчуги се дешава моментално (facepalm) :rofl:
Дали премногу се потите? Нз од што ми е.... Одма црни мисли, и ко ќе одам се шантрам
490
Се соочувам со капилари под коленото на внатрешната страна од ногата, во почетна фаза. Дали имате некој предлог за навремена превенција?
Се согласувам, во право си. Меѓутоа, поентата ми беше дека не е апсолутно забранет со овој лек. Инаку, најдобро е да не се консумира воопшто :)
Не, овој лек нема успивачки ефект. Ако имаш проблем со заспивање, или будење во текот на ноќта, за тоа си има други лекови. Напротив, целта му е да...
Мојава е Равен (гавран) во педигре, јас сакав така :D А "домашно" име Мави (сино). Сина гавранка на мајка :D Мајка ми веќе реши дека Џиџи ќе ја...
Separate names with a comma.