Се ќе си дојде во свое време, мојата има 15м, кажува чао и се гледа дека се не разбира што збориме, кажува делови од тело ама па освен ав ав не знае...
Вигантол нели е Д3 ако не сум грешка. Или тие или Пливит Д3. Плус Бејбитол со Омега+д3. Јас давав ако точно се сеќавам една капсула Бејбитол плус 2...
Guilty.. Сега го купив од што ве читав^_^ Многу тешко е да ме натера човек8-|
[ATTACH]
Zdravo. Se bockam kleksan 2 pat 9 sabajle i 21 casot vecer. Utre sum na ispituvanja na transfuziologija koga treba da go zemam kleksanot nautro pred...
Покажување на делови од тело се очекува накај 18м.
Дечки вака сега многу сум збунка, за бебе од три месеци како правите со витаминиве. Знам се прекинуваат овие омега и д3 +к1 на бебитол гледам на...
И тие Најк ги прави само во помали гаражи за ефтини пазари :)
Тие реплика патики ќе ги најдеш на бит пазар, сигурно нема да се продаваат у официјална најк продавница.
Мислам дека сум зборела за ова. Луѓе со 10.5/10 самодоверба. Секогаш они најгласни, у право, секогаш у стил "не давам ја никој да ме потценува",...
Јас пиев Cariban ама секоја вечер континуирано пошто ако не испиев една вечер наредното утро почнуваше со повраќање до попладне ..
Не е баш така, едно е German quality tested друго е Bangladesh :) и имаш толеранција од 0.5мм за грешка а ваму е 0.30. И затоа работната рака не е...
Кога ќе влезе некој (колега, пријател, познаник...) не со добро утро (ден), ами "што бива?"
what? Најк е мултикорпоративна комапанија, тоа што има фабрика у Виетнам не значи дека квалитетот е намален, по исти стандарди работи само што...
Нормална погача со украси по желба на неа, различни големини и висини прават.
Не е моја логика. Логиката е нивна. За Diesel и Sinsay во Бангладеш шија една гаража на земја и само лепи етикети, овие само праќаат нарачки. Тоа е...
Ако така викаш :D
Ааа сори ондак Инаку, Diesel вајда те праат скроз нова особа, на едно друго напредно ниво, додека Синсеј за сиротињите те праат бедна :(
Ми се аутокоректнало
Офф фала ти :l: Се смирив малку, во четврток ќе повторам бета хцг да видиме како расте. Денес 260 mlU/ml Ќе ме убие чекањето ама нема друга...
Separate names with a comma.