Бета денес 189,97....
- Кога некој не може ништо сам да направи, и за секоја ситница им треба друштво, помош и сл. Ова е веројатно лично затоа што сум многу независна, ама...
Ги има некој пробано овие во средина, шо вкус имаат со оглед на тоа дека немаат калории? :?: [ATTACH] [ATTACH]
455
Ццц ова што читам за породилна исплата страв ме фаќа, белким овој новиов директор ќе среди да е редовно. Да не можеш раат да си истераш 9 месеци...
Да не е иритација од домати, кај мојата имаше период кога се исфрлаше околу устата од нив
Jas sum bila ama kaj nego ne za mene licno nego so druga licnost. Vika deka i pomognal.
Denes ima promena na direktor da cekame do petok dali kje pustat, toa e povaznoo..
Јас секогаш многу рано резервирам за одмор на пример уште во Декември за следниот Јуни и секогаш понудите ми се со мин.500 евра заштеда .
Demetrin ama nemozam da go pijam me omalaksuva
Ја однесов Јануари во државна , па бевме и во Битпазар , сега во Август имаме пак термин во Битпазар Сега ја однесов приватно на проценка....
Majki imam prasanje bidejki sum mlada majka pred 3 god koga se porodiv so prvokacija i so epidural dali taka povekje boli jas nemav bolki za...
Lilly Drogerie e ланец на дрогерии во Србија. Нуди голем избор на декоративна и препаративна козметика и парфеми, како и сопствен бренд - Velnea....
Барав во подесувања ама не гледам опција Instants или Turn on instants или нешто слично.
Чајот од бекутан со 3 зрна ким. И јас дадов, исѕо и кај мене не беше какана ококу 7 дена, дадов бекутан околу 20 мл и веднаш се искака до вечерта....
Нема прегради и не се закопчува, tote bag е. Материјалот е полиуретан. Секако е преубава, впечатлива и многу собира. Мислам дека вреди за цената.
@SummerGirl завршив тоа. Туку ме интересира кај ја проверувате состојбата на документот, дали е во изработка, дали е готова? На "Готови лични...
Colief според упатство се дава со секој млечен оброк.
Da vo settings moze ti e isklucena
Кога некој ќе ти го купе производот, купувачот го избира начинот на достава хермес, дпд, упс.. ако немаш некои во близина и не си во можност преку...
Separate names with a comma.