Изгледа примамливо. [MEDIA]
Ве молам кажете ми за колку време ги приготвуваат привремените заби? Ги истружив забите, ми стави од таа навлаката за заштита и денес бев пак на...
Интересна теорија :nod:
Како ме погоди со последново, Тазе мајка сум и си ветив дека ќе ги корегирам грешките што ги правеле моите ама страшна работа е потсвеста и како се...
Првиот албум на оваа рамноземјашица ѝ беше masterpiece.:l: [MEDIA]
Да истиот го имаме само јас го земав на растварање во гранули, на почеток повеќе ни помагаше сега сме скоро три месеци и уште сме со грчеви и не ми...
Дај боже ❤️
Мамички и јас сакам да ве прашам за мислење. Полниме за 5 дена 2 месеци, ексклузивно доење , кога наполни една недела дадов цуцла, првиот месец...
Има ли некој лек за овие габички? Нешто што ви помогнало?
Извини што прашувам, ако се ту мач прашањава не ми одговарај. А 1 год. После вонамтеричната остана? Јас не можам мозочево да си го опуштам. Ем знам...
Mnogu mi e milo...So lesno i so sreka Bash ubava crtka si imate ... Mene na 9ti den od tranfer so blastocida mi bese vakva linijata samo vakvi sliki...
Фала фала сеуште сум како во грч мислам дека многу овде ќе ме сфатат ....дај боже се да биде ок и сите да се радуваме ❤️❤️❤️
После година дена од вонматеричната само правев хсг. Еднаш. Едната туба веќе беше извадена тогаш, а другата божем непроодна. Природно останав бремена...
Не е ниска, израдувај се :) Сигурно уште еднаш ќе те тера докторот да провериш за да се види дали се дуплира правилно. Честитки уште еднаш :l:
Дали некоја има правено акупунктура за плодност? Почнавме и двајцата. Забележав поопуштена сум.
Фала ти,се си мислам ниска да не е...
На второто хсг беше непроодна после вонматеричната? Мене ми искочија двете, а пред тоа бременост, потоа биохемиски ајде да не ги рачунам, па уште...
Каде во Ск може да ми наполнат мои балони со хелиум ?
Дали знаете дали се прави кариотип на педијатрија, и како се закажува?
Одлична вредност на 13дпт, честитки ❤️
Separate names with a comma.