Добро утро :) Гледав за Канео плажата, цените за јадење се направени европски. (facepalm) Настрана тоа, ме интересира колку се плаќа лежалка, не...
А шо да кажам ја со пцос? Идеше околу 3 месеци редовно точно до ден зачудувачки точно за мене со оглед на ситуацијата, месецов 2 недели касни... У...
Дефинитивно симптомите ми се крај на циклус, овој пат 5 ден.
Досега не ми текна а одамна го имам, магнезиум во спреј, овој месец ме спаси од болки. Се мачкав околу стомак 1 недела пред да добијам, дури првите 2...
Каква тава е најдобра за готвење? И каде да се побара? Не дека многу готвам но ми треба.
Да Ананас?
И јас сега гледам цените :doh: И маскарите и се 300 + На времето си ја користев црвената за 100 че, не знам дали уште ја има.
Убаво се расонив и сегА?! :envy:
2.80 mi bese, granicata e 2.60 megjutoa ne mi dadoa nikakva terapija
Se uste ne, megjutoa toa e sledno zosto vekje ne ja biduva 7 meseci za zal
Апсолутно,се согласувам.
Не знам до мене ли е, можеби јас сум многу години назад ама деца од петто одделение да се носат кај шминкери со нокти и фризури, шминки и трепки...
Здраво, јас ваков апсурд немам доживеано досега, па ве молам некој да ми каже некакво мислење пошто многу сум под емоции и нервозна. Еден дечко го...
Дали некој има правено во 34/35 недела тест за скриен шеќер? Правев еднаш во 20 и некојс недела, матичната пак ме праќа поради зголемено главче на...
Конзервирана скуша од КAM. [IMG]
❤️
The Woman in Red (1984) Режија, сценарио и главна улога: Gene Wilder [IMG]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Подарив
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.